Ερωτομανής καθηγήτρια κρατούσε σκλάβο του σεξ 17χρονο μαθητή της - Έσβηνε τσιγάρα στο κορμί του ως σημάδι κτητικότητας! (φωτό)

Έσβησε τσιγάρα στο κορμί του για να δείξει ότι της ανήκει

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη της Αδελαΐδας στην Αυστραλία όταν μαθεύτηκε πως μια καθηγήτρια έσβηνε τσιγάρα στο δέρμα του μαθητή με τον οποίο είχε ερωτική σχέση.

Η 43χρονη καθηγήτρια Sonia Mackay βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυετή ποινή κάθειρξης, καθώς δήλωσε ένοχη για σεξουαλική εκμετάλλευση 17χρονου μαθητή της.

Το φαινόμενο της ερωτικής σχέσης μεταξύ καθηγήτριας και μαθητή έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις στις χώρες της Δύσης, καθώς ο αριθμός των ιστοριών που βγαίνουν στην επιφάνεια ολοένα και αυξάνεται.

Σε μια δήλωση του θύματος που διαβάστηκε στο δικαστήριο, το αγόρι είπε ότι ήταν «μαθητής άνω του μέσου όρου» που ονειρευόταν να γίνει οδοντίατρος πριν αρχίσει να λαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή από την καθηγήτριά του σύμφωνα με το news.com.au.

"Τους επόμενους μήνες, περνούσα όλο και περισσότερο χρόνο μιλώντας και στέλνοντας μηνύματα και έχασα κάθε έμφαση στις σπουδές μου", συμπλήρωσε.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και έκρυβε ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις. Κατά την ακροαματική διαδικασία, αποκαλύφθηκε ότι η 43χρονη καθηγήτρια όχι μόνο σύναψε σχέση με έναν ανήλικο, όχι μόνο ο ανήλικος αυτός ήταν μαθητής της, αλλά είχε και σαδομαζοχιστικά βίτσια, σβήνοντας τσιγάρα στο δέρμα του 17χρονου!

Η μητέρα του νεαρού αγοριού είπε στο δικαστήριο ότι η καθηγήτρια την είχε καλέσει και ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου του 17χρονου με το πρόσχημα πως τον βοήθησε με κάποια σχολική του εργασία.

Είπε ότι άρχισε να ανησυχεί που ο γιος της έπαψε να γυρίζει σπίτι του για μέρες. "Δεν είχα ιδέα πού κοιμόταν, με ποιον ήταν, αν ήταν ασφαλής ή όχι, είπε η μητέρα του.

Η γυναίκα συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2017 και τώρα οδηγείται ενώπιον του δικαστή. Αν και στην Αυστραλία τα παιδιά θεωρούνται ενήλικα στα 17 για να κάνουν σεξ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βάσει της αυστραλιανής νομοθεσίας, επειδή η γυναίκα είχε εξουσία και ήταν προϊσταμένη θεσμικά του μαθητή της εκείνος έπρεπε να είναι 18 ετών.

Το newshub σημειώνει πως η καθηγήτρια διάβασε στο δικαστήριο μια επιστολή, λέγοντας ότι «ντρέπεται» και «λυπάται» για την συμπεριφορά της.

«Είμαι καλός άνθρωπος που έκανε ένα πραγματικά μεγάλο λάθος», δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ