Δικαστής αθωώνει άνδρα που ασκούσε βία στην σύντροφό του επειδή την θεώρησε πολύ δυνατή για να είναι... θύμα!

Δεχόταν κακοποίηση για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. 

Η Lauren Smith 24 ετών δεχόταν επί πολλά χρόνια κακοποίηση από τον 35χρονο σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα μάθαινε στον γιος της χυδαίες εκφράσεις.

Η Lauren κατήγγειλε την δικαστή Ηelen Cousin, η οποία παρότι χαρακτήρισε την συμπεριφορά του Paul Measor άρρωστη τον αθώωσε από τις κατηγορίες διότι θεώρησε πως η 24χρονη Laurn είναι πολύ δυνατή γυναίκα για να το παίξει θύμα.

Η δικαστής δήλωσε στην απόφασή της: ''Η συμπεριφορά του 35χρονου Paul Measor ήταν καταναγκαστική και πολλές φορές ήθελε να ελέγχει την σύντροφό του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το θύμα είναι μια ισχυρή και ικανή γυναίκα, της οποίας τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν αληθή. Από τότε έχει απομακρυνθεί με επιτυχία από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Από την δική της πλευρά η Lauren πρόσθεσε: «Παρακολουθώ συναντήσεις με μια ομάδα υποστήριξης οικογενιακής βίας, η εμπιστοσύνη μου έχει διαλυθεί και αγωνίζομαι να εμπιστευτώ τους ανθρώπους. Έλεγχε τη ζωή μου για τέσσερα χρόνια και η επίδραση αυτού δεν πάει μακριά από λεπτό προς λεπτό. Δεν έχει φύγει ακόμα το αίσθημα φόβου, θα πάρει χρόνο".

Τέλος σύμφωνα με την Daily Mail η Lauren τόνισε πως δεν έχει σημασία αν είσαι δυνατή γυναίκα ή όχι. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση και πρέπει να τιμωρείται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ