Η 16χρονη Φαίδρα, κόρη της Βάνας Μπάρμπα: «Με πονάει που ο μπαμπάς μου δεν είναι πλάι μου - Δεν επιλέγεις πάντα τους γονείς» (Φωτό)

«Η μητέρα μου είναι πολλά χρόνια της» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Φαίδρα Μαρασλή, η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, αποκάλυψε ότι την αποκαλούσαν «ψωνάρα» και «υπερόπτη» ενώ αναφέρεται και στον πατέρα της.

Η όμορφη έφηβη δήλωσε: «Οι συμμαθητές μου δεν πολυνοιάζονται, δεν είμαι κάτι επειδή είμαι κόρη της Μπάρμπα. Δεν έχουν ζηλέψει τις ανέσεις που έχει η ζωή της μαμάς μου, με έχουν ζηλέψει όμως για το μόντελινγκ και το έδειχναν. Όταν ξεκίνησα τις επιδείξεις, το εκμυστηρεύτηκα σε δύο κολλητούς μου και το έμαθε όλο το σχολείο. Άρχισαν τότε να λένε ότι είμαι ψωνάρα και υπερόπτης. Καμία σχέση».

Για τον πατέρα της ανέφερε στο περιοδικό «You Weekly»: «Μου λείπει το πατρικό στοιχείο. Το να μην είναι ο μπαμπάς δίπλα μου ξέρεις πόσο πονάει; Είχα διαβάσει σε βιβλίο ψυχολογίας ότι η κόρη που δεν έχει τον πατέρα δίπλα της είναι το αντίστοιχο όταν ένας πατέρας κακοποιεί την κόρη του, έχει τον ίδιο αντίκτυπο. Είναι άσχημο, αλλά τι να κάνω; Δεν επιλέγεις πάντα τους γονείς».

Τέλος, υποστήριξε ότι θα ήθελε η μητέρα της, Βάνα Μπάρμπα, να βρει κάποιον σύντροφο «γιατί είναι πολλά χρόνια μόνη της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ