Πέντε παράξενα έθιμα τα οποία πρέπει να ακολουθήσει η Μέγκαν Μάρκλ τις φετινές γιορτές

Τι πρέπει να κάνει η εγκυμονούσα Μέγκαν Μάρκλ;

Με τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν κάθε μέρα και πιο πολύ, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην Βασιλική οικογένεια.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα Χριστούγεννα για την Βασίλισσα Ελισάβετ είναι μια μεγάλη γιορτή που παραδόσεις πολλών αιώνων κρατούν ακόμα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις παραδόσεις αυτές όπως τονίζει και το fox news η Μέγκαν Μάρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ θα περάσει φέτος τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μέλος της Βασιλικής οικογένειας.

Έτσι πρέπει να ακολουθήσει κάποια έθιμα. Αρχικά πρέπει να ζυγιστεί πριν και μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο. Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάζει τους καλεσμένους της να ζυγίζονται για να δει εάν το φαγητό που έφαγαν στον δείπνο τους ευχαρίστησε και επομένως πήραν κιλά.

Ανταλλαγή δώρων. Για πάνω από δυο δεκαετίες η Βασιλική οικογένεια πηγαίνει στο Ανάκτορο Σάντριγχαμ και την παραμονή των Χριστουγέννων την ώρα που απολαμβάνουν το τσάι τους ανταλλάζουν τα δώρα τους.

Ένα πολύ παράξενο έθιμο που γίνεται κατά το πέρασμα των αιώνων στο Παλάτι είναι τα αστεία δώρα. Τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας πρέπει να πάρουν αστεία δώρα και να τα ανταλλάξουν μεταξύ τους.

Christmas Crackers: Τα crackers είναι ένας χάρτινος σωλήνας, καλυμμένος με αλουμινόχαρτο στριμμένο κι απ’τις δύο πλευρές. Έχει το σχήμα μιας μεγάλης καραμέλας με κρυμμένους θησαυρούς μέσα του.

H Βασίλισσα Ελισάβετ τα χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια του δείπνου των Χριστουγέννων κάνοντας παράλληλα πολλές πλάκες.

Και τέλος η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση την οποία η Βασίλισσα κρατάει μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου. Όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας αυτό γίνεται επειδή εκείνη την ημερομηνία έφυγε από την ζωή ο πατέρας της Βασίλισσας Ελισάβετ, Βασιλιάς Γεώργιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ