Έλενα Παπαρίζου: «Και έχω κάνει και έχω δεχθεί bullying - Η οικογένειά μου είναι πολυεθνική» (Βίντεο)

Γιατί δεν στόλιζε τα Χριστούγεννα τα τελευταία χρόνια.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην Ελλάδα και μίλησε για το bullying που δέχθηκε, αλλά κι έκανε, όταν ήταν παιδί στη Σουηδία.

Η καλλιτέχνις ανέφερε σε συνέντευξή της στη χθεσινή (21/11) πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Πρέπει να βρεθεί μια ελληνική λέξη για το bullying. Έχω δεχτεί ένα μικρό χρονικό διάστημα bullying, έχω κάνει και μετά βρέθηκα να είμαι αντιπρόεδρος στο σχολείο! Γενικότερα υπάρχει και δεν υπάρχει μόνο στα μικρά παιδιά, υπάρχει παντού. Και τα παιδιά από τους μεγάλους μαθαίνουν».

«Ο σύζυγός με έκανε να θέλω να στολίσω ξανά τα Χριστούγεννα»

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως λόγω του θανάτου του πατέρα της, ανήμερα Χριστουγέννων, δεν στόλιζε τα τελευταία χρόνια, κάτι που άλλαξε με το που παντρεύτηκε με τον Ανδρέα Καψάλη.

«Δεν στόλισα, αλλά θα στολίσω αυτή την βδομάδα. Επειδή έχασα τον μπαμπά μου μέρα Χριστουγέννων, για κάποια χρόνια δε στόλιζα και μετά όταν γνώρισα τον Ανδρέα είπα ότι πρέπει να στολίσω το σπίτι μου από τη στιγμή που κάνω μια καινούρια οικογένεια. Το στόλισμα είναι μια οικογενειακή υπόθεση, δηλαδή δεν θα είμαι μόνο εγώ και η μητέρα μου, θα είναι και ο Ανδρέας. Βάζουμε χριστουγεννιάτικα, έχουμε μαγειρέψει ένα ωραίο φαγητό, θα φάμε και θα κοιτάμε το δέντρο μας» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Η οικογένειά μου είναι πολυεθνική»

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου, η οικογένειά της είναι «πολυεθνική» κι έτσι δεν σκέφτηκε την εθνικότητα του συζύγου της.

Η καλλιτέχνις δήλωσε: «Δεν σκέφτηκα να μην παντρευτώ Σουηδό για να μην στενοχωρηθούν οι γονείς μου. Δεν έχουμε τέτοια κολλήματα. Η πρώτη μου ξαδέρφη έχει παιδί με Ισλανδό, η αδερφή μου έχει σχέση με Ιρανό, του αδερφού μου το πρώτο παιδί είναι με μια Ταϊλανδέζα και η άλλη ξαδέρφη μου είναι με Αρμένιο που μιλάει Τούρκικα. Είμαστε πολυεθνική οικογένεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ