Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μade in Greece η μοτοσικλέτα των Μάριου & Ντίνου Νικολαϊδη: Εντυπωσίασε το DCR-018 “The Billet Sting” σε έκθεση του Μιλάνου

Η εντυπωσιακή custom μοτοσικλέτα του Μάριου και Ντίνου Νικολαϊδη, το DCR-018 “The Billet Sting” concept που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο διεθνές σαλόνι μοτοσικλέτας στο Μιλάνο, συνεχίζει να προκαλεί τις αντιδράσεις του κοινού με την τεχνολογία και την μοναδική σχεδιαστική της ταυτότητα.

Η DNA High Performance Filters σύμφωνα με το newsauto είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής φίλτρων στον κόσμο στους δύο και τους τέσσερις τροχούς και είναι ελληνική!

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Ντίνος Νικολαΐδης μαζί με τον γιο του Μάριο παρουσίασαν φέτος στην έκθεση στο Μιλάνο την DCR-018 “The Billet Sting” υπό τη μορφή concept και με βλέψεις και για περιορισμένη παραγωγή για αυτούς που θέλουν να την κυκλοφορούν εντός αλλά και εκτός πίστας, εφόσον εκδηλωθεί και το ανάλογο ενδιαφέρον.

Η μοτοσυκλέτα είναι επιπέδου supercar, όπως ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και ανάλογη θα είναι και η τιμή της προοριζόμενη για λίγους και εκλεκτούς. Η DCR-018 είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξολοκλήρου από μεγάλα μπλοκ αλουμινίου κατεργασμένα σε CNC με το εντυπωσιακό κυψελωτό τελείωμα των εξωτερικών επιφανειών να μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ μειώνει και το βάρος.

Το πλαίσιο είναι μονοκόκ, μονοκόματο από μπροστά μέχρι πίσω, και για την κίνησή της η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί τον αεροελαιόψυκτο boxer κινητήρα της BMW Motorrad των 1.200 κ.εκ., με τον άξονα μετάδοσης να έχει διατηρηθεί, όχι όμως και το κέλυφός του που έχει δώσει τη θέση τους σε αλουμινένιο ψαλίδι.

Οι λεπτομέρειες είναι αναρίθμητες πάνω στην μοτοσυκλέτα της DNA Filters, όμως υπάρχουν και κάποια σημεία που κλέβουν πραγματικά την παράσταση, εκτός από το πλαίσιο. Το διπλό σύστημα εισαγωγής αέρα του κινητήρα, που φαίνεται στο εμπρός μέρος είναι πραγματικά μοναδικό. Είναι τύπου Ram Airκαι πάνω από τα 160 χλμ./ώρα αυξάνει την πίεση που φτάνει ο αέρας στους κυλίνδρους - Διαβάστε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ