Ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει χαρά, τόλμη και αισιοδοξία - Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Από σήμερα (22/11) έχουν γενέθλια τα Τοξοτάκια. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό τους και «φωτίζεται» η ζωή των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων. Ωστόσο, για όλους ξεκινά μία περίοδος γεμάτη χαρά, τόλμη και αισιοδοξία.

Αναλυτικά:

Κριός: Είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις.

Ταύρος: Μην παρασύρεστε και φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για άτομα που βρίσκονται γύρω σας, απλώς επειδή έχετε κάποιες ενδείξεις. Να θυμάστε πως χρειάζεστε και αποδείξεις.

Δίδυμοι: Εάν δείξετε λίγη παραπάνω καλή θέληση και κάνετε ακόμα μια προσπάθεια, τα πράγματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Καρκίνος: Αυξήστε την κοινωνικότητά σας με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και από εκεί που δεν περιμένατε.

Λέων: Φροντίστε να βγαίνετε συχνότερα έξω και να διασκεδάζετε αφήνοντας πίσω τις έννοιες σας, για να μπορείτε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας πριν αδειάσουν εντελώς.

Παρθένος: Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε επιπόλαιες σχέσεις, που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό.

Ζυγός: Ετοιμαστείτε γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως σας οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν περιμένατε ότι θα βρεθείτε.

Σκορπιός: Κάντε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη μαζί τους.

Τοξότης: Μερικά πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι’ αυτό -σύμφωνα με το oroskopos.gr- δεχθείτε την κατάσταση  ως έχει και μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα.

Αιγόκερως: Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις σας πριν κάνετε απονενοημένο διάβημα, γιατί είναι πολύ πιθανόν να φτάσετε στα άκρα χωρίς να το καταλάβετε.

Υδροχόος: Βρεθείτε κοντά σε κάποια αγαπημένα σας άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην ξεχνάτε πως σας στάθηκαν κι αυτοί όταν εσείς περνούσατε δύσκολα.

Ιχθύς: Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σας επηρεάσουν, αλλά αποφασίστε ποια είναι αυτά που προηγούνται και επικεντρωθείτε σε αυτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ