33χρονη ετοιμοθάνατη μαθηματικός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της 10 ημέρες πριν φύγει από την ζωή (Φωτό & Βίντεο)

Έκανε πράξη την τελευταία της επιθυμία!

Μπορεί ο καρκίνος να την είχε νικήσε μα η ίδια είχε κερδίσει τη ζωή που ήθελε κι όλα αυτά λίγο πριν φύγει από αυτήν. Μια 33χρονη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, 10 ημέρες πριν πεθάνει. Η Σαμάνθα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Η Σαμάνθα παντρεύτηκε τον εκλτεκτό της καρδιάς της Άλεκ στο δωμάτιο που νοσηλευόταν, μαζί τους σε αυτή την ευχάριστη στιγμή ήταν συγγενείς, φίλοι και οι γιατροί με τους νοσηλευτές! Η καθηγήτρια μαθηματικών είχε διαγνωστεί με την επάρατη νόσο και γνώριζε πως είχε λίγους μήνες ζωής, είχε αποφασίσει όμως να φύγει έχοντας παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της!

Bride dies days after marrying sweetheart in hospital

Τελικά η γυναίκα έφυγε 10 εβδόμαδες από την διάγνωσή της και μια εβδομάδα μετά την ρομαντική τελετή του γάμου τη0, όπως λέει το newidea.com.au!

Όπως είπε ο άνδρας της, η γυναίκα του δεν κάπνιζε, δεν έπινε αλκόολ και ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια!

Sam ήταν το μόνο άτομο που μπορούσε να χαμογελάει ανεξάρτητα του τι συνέβαινε και πάντα μετέδιδε αυτό το χαμόγελο στους γύρω της. Ο καρκίνος προχώρησε τόσο γρήγορα, αλλά ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη ημέρα μας" ανέφερε. 

Bride dies days after marrying sweetheart in hospital

γάμος ήταν τόσο συγκινητικός για εμάς. Ήταν η πιο δύσκολη ημέρα, αλλά συνάμα και η πιο όμορφη. Η Sam άγγιξε τη ζωή τόσον ανθρώπων στην κοινοτητά μας, ήταν ξεχωριστή. Όταν της έγινε η διάγνωση με τον καρκίνο, έπρεπε να κάνουμε ότι μπορούσαμε, είχαμε ήδη αποφασίσει ότι θα παντρευομασταν" συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ