Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογείται στην Ελεονώρα: «Τα “μαύρα” χρόνια της ζωής μου! Ήταν πολύ μεγάλη προσβολή» (Βίντεο)

Το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας που δεν εκπληρώθηκε.

Η Βασιλική Μιλλούση, που πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν το μεγάλο όνειρό μου. Εκεί ήθελα να απογειωθεί η καριέρα μου γιατί στα 19 μου… Εκεί ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου γιατί πριν τους Ολυμπιακούς, το 2003, υπήρχε μια γραμμή τότε ότι “μεγαλώνεις, είσαι μεγάλη πια για τη γυμναστική”» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Στη συνέχεια, η γυμνάστρια ανέφερε: «Η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχαρακτηριστώ. Αποχαρακτηρισμός σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας και πρέπει να αποχωρήσεις. Με σταμάτησαν και όχι μόνο εμένα, αλλά υπήρχαν κι άλλες αθλήτριες, τότε η γυναικεία γυμναστική καταστράφηκε. Δεν υπήρχε κανένας κανόνας, μόνο ένας άγραφος νόμος, τον οποίο χαίρομαι που κατέρριψα. Έμεινα εκτός σχεδόν 3 χρόνια, δεν ήθελα να περνάω ούτε έξω από το γυμναστήριο».

Αυτό το διάστημα, όπως είπε η Βασιλική Μιλλούση, ήταν τα «μαύρα χρόνια» της ζωής της: «Το θεωρούσα πολύ μεγάλη προσβολή το να μου κόψουν το όνειρο ξαφνικά στη μέση και το δικαίωμα να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου. Σε αυτά τα τρία χρόνια πήγα στο πανεπιστήμιο, ασχολήθηκα με το χορό, δούλευα στο εργοστάσιο του θείου μου για να βγάζω τα προς το ζην και είχα μπει σε ένα άλλο τρόπο ζωής. Στο πανεπιστήμιο έκανα ειδικότητα της ενόργανης γυμναστικής και τότε η προπονήτριά μου και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω. Και λέω “αποκλείεται, έφυγα με τόσο μεγάλη πικρία που δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Αν φύγουν όλοι αυτοί που με διώξανε, ίσως γυρίσω”. Με τα πολλά με έπεισαν…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ