SOPHIA Enjoy Thinking Live: Εγκαίνια με Ελληνικό ηχόχρωμα & επιβράβευση των αξιών του Μαραθωνίου

Το flagship store SOPHIA Enjoy Thinking Live με τα διεθνούς απήχησης design αντικειμένα SOPHIA... έκοψε το νήμα στην Αθήνα με τα επίσημα εγκαίνια, τιμώντας έναν Μαραθωνοδρόμο και μια νεαρή δρομέα.
 

Τα design αντικείμενα της SOPHIA έκαναν τον γύρο του κόσμου σε 4 μόλις χρόνια, με παρουσία στα πωλητήρια 25 Μουσείων ενώ έλαβαν περίοπτη θέση σε 400 καταστήματα κυριολεκτικά στις 5 Ηπείρους και «τερμάτισαν» στην πατρίδα τους 3 μέρες πριν τον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
 

Ερη & Βασίλης Κακουλίδης - Αθηνά Χατζή

Το SOPHIA Enjoy Thinking Live, ένα διαφορετικό κατάστημα με «άποψη» και είδη design που πηγάζουν από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Dialogue Space) για συζητήσεις, debates και «food for thought», διοργάνωσε μια γιορτή αφιερωμένη στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Μια γιορτή - σύμβολο αναγγελίας της νίκης ενός αγώνα αντοχής, όπως κάθε αγώνας και κάθε νίκη ζωής!

Μελίνα Πολυχρονοπούλου - Βικτώρια Λαιμού - Σόνια Ρουσοπούλου - Εύη Παπαδοπούλου  - Έλλη Σοφιανοπούλου
 
H SOPHIA τιμώντας τις διαχρονικές αξίες του Μαραθωνίου επιβράβευσε τον επί 7 φορές πρώτο Μαραθωνοδρόμο μας Νίκο Πολιά με το δικό της μοναδικό Marathon Boy.

Εύη Παπαδοπούλου - Έλλη Σοφιανοπούλου - Βικτώρια Λαιμού - Θοδωρής Οικονόμου - Μελίνα Πολυχρονοπούλου - Στέλλα Αντύπα
 
Ο Νίκος Πολιάς μοιράστηκε με τους καλεσμένους την χαρά του για για την εκπληκτική απήχηση που έχει πλέον ο Μαραθώνιος στους Έλληνες λέγοντας: «Ξεκινήσαμε να τρέχουμε 2000 και φέτος θα ξεπεράσουμε τις 50.000 συμμετοχές». 

Εύη  Παπαδοπούλου - Σταύρος Βαφειάδης
 
Η νεαρή δρομέας Γλυκερία Σκάρκου βραβεύτηκε για την εξαιρετική της επίδοση με την Άπτερο Νίκη της Σαμοθράκης και μίλωντας για αυτή τη μοναδική εμπειρία τόνισε: «Θα τρέξω και θα νικήσω ξανά!» Η νεαρή δρομέας τερμάτισε 5η στο Μαραθώνιο της Κυριακής στα 10.000 χλμ!

SOPHIA Enjoy Thinking LIVE: Άρωματικά Κεριά της Όπερας του Παρισιού
 
Ευχαριστούμε όλους όσους τους επιβράβευσαν με την παρουσία τους σε ένα χώρο όπου η τέχνη φλερτάρει με το design, η δύναμη της κλασσικής αισθητικής συναντά τον μοντερνισμό και ο πλούτος του παρελθόντος της Ελλάδας δένει αρμονικά με το πνεύμα του 21ου αιώνα.  

SOPHIA Enjoy Thinking LIVE: Βιβλιοστάτης Marathon Boy

SOPHIA Enjoy Thinking LIVE: Υγεία 

Αυτή η κεντρική φιλο - SOPHIA διέπει το πρώτο flagship store ένα live - ζωντανό κατάστημα με κίνητρο το ισχυρό πάθος, να διαμορφωθεί μία καινούρια προσέγγιση για τη λιανική πώληση, ένα νέο είδος ''λιανικής θεραπείας''.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ