5χρονος έκανε 4.105 κάμψεις & πήρε δώρο μια Mercedes από τον πρόεδρο της Τσετσενίας (φωτό)

    Ο μικρός "Σβαρτσενέγκερ της Τσετσενίας" εντυπωσίασε τον πρόεδρο Καντίροφ

Πόσα πεντάχρονα αγόρια στον κόσμο διαθέτουν Mercedes; Λίγα μάλλον. Ένα από αυτά είναι ο  Ραχίμ Κουραγιέφ, ένα 5χρονο παιδί από την Τσετσενία, ο οποίος έκανε χωρίς διακοπή 4.105 push-ups και κέρδισε για το επίτευμα του το πανάκριβο αυτοκίνητο.

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, έκανε δώρο στον «Τσετσένο Schwarzenegger», όπως τον αποκαλούν, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Ο μικρός Ραχίμ χρειάστηκε δύο ώρες και 25 λεπτά για να ολοκληρώσει το κατόρθωμα του. Μόλις τελείωσε, ο πρόεδρος της Τσετσενίας του έδωσε τα κλειδιά της Mercedes.

«Άσε τον πατέρα σου να σε οδηγήσει με αυτό, αξίζεις να βρίσκεσαι σε μία μια λευκή Mercedes», δήλωσε ο κυβερνήτης της πλούσιας σε πετρέλαιο Τσετσενίας. «Το αγόρι έκανε το αδύνατο, δυνατό», είπε ο Καντίροφ.

«Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε σε ένα γυμναστήριο και να κάνουμε μια προπόνηση μαζί», πρόσθεσε. Για το δώρο του αυτοκινήτου, ο πρόεδρος, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα, είπε: 

«Από εδώ και στο εξής ο πατέρας του θα μπορεί να πηγαίνει το αγόρι στις προπονήσεις χωρίς να χρειάζεται ταξί».

Τα 4.105 συνεχόμενα press-ups «έσπασαν» το παγκόσμιο ρεκόρ.O “Σβαρτσενέγκερ της Τσετσενίας” θα επαναλάβει αυτή την άσκηση και σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ