Ξενοδόχος παιδόφιλος προσέλκυε 12χρονο κορίτσι για να το κάνει σκλάβα του σεξ - Τον έπιασαν όταν έκανε το μοιραίο λάθος

Η έρευνα της αστυνομίας έφερε στο φως τα άρρωστα σχέδια του

Σοκ προκάλεσαν στην κοινή γνώμη τα άρρωστα σχέδια του Simon Hessler, από το Ellington του Κοννέκτικατ, ξενοδόχου που συνελήφθη από την αστυνομία, Οι αρχές αποκαλούν το ξενοδοχείο του στο Μάντσεστερ  "σεξουαλικό μπουντρούμι" καθώς ο ίδιος σχεδίαζε να αγοράσει ένα ανήλικο κορίτσι και να το κρατήσει εκεί για "απερίοριστο σεξ"

Ο 46χρονος Simon Hessler, ήταν το τελευταίο διάστημα ύποπτος για παιδική πορνεία και trafficking και συνελήφθη  την Τρίτη 13 Νοεμβρίου  όταν έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι αστυνομικοί, την ώρα που προσπαθούσε να αγοράσει ένα 12χρονο κορίτσι για δύο μερόνυχτα αντί 500 δολαρίων.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε τον Οκτώβριο, όταν η αστυνομία του Κοννέκτικατ δήλωσε ότι παρατήρησε ότι ένα άτομο με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο "daddydomboss@baymontct.com" έψαχνε να κάνει μια "συνέντευξη στον καναπέ" με μια νεαρή κοπέλα του Μεξικού.

Η ντετέκτιβ Samantha McCord η οποία διερευνά τις υποθέσεις  που αφορούν στην εμπορία παιδιών - θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης, υποδύθηκε την νεαρή γυναίκα που ενδιαφέρθηκε για την αγγελία.

Η έμπειρη αστυνομικός  ανέλαβε να έρθει σε επαφή με τον ξενοδόχο, ώστε να ξεσκεπάσει τα αρρωστημένα σχέδιά του. Σε συζητήσεις που είχε μαζί της, της αποκάλυψε ότι διαθέτει ένα κρυφό μπουντρούμι του σεξ στο ξενοδοχείο του το οποίο χρησιμοποιεί για να εκπαιδεύει σκλάβες.

Το εν λόγω μπουντρούμι, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν ένα ειδικά διαμορφωμένο σαδο-μαζοχιστικό δωμάτιο που περιελάμβανε πολλά κρεβάτια, μαστίγια, αλυσίδες και χειροπέδες στον τοίχο, καθώς επίσης και ένα μεταλλικό κλουβί με λουκέτο.

Μάλιστα, ο Hessler έδειξε φωτογραφίες του δωματίου στην ντετέκτιβ, ενώ της ζήτησε να της βρει ένα κορίτσι για να το εκπαιδεύσει να γίνει σκλάβα του και να κάνει σεξ μαζί του. Της ζήτησε μάλιστα να αφήσει το κορίτσι σε ένα ρυμουλκούμενο όχημα που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου. Θα έπρεπε να φορά μαύρη κουκούλα και χειροπέδες και να μείνει ξαπλωμένο στο πάτωμα του φορτηγού

Μόλις πήγε να παραλάβει το ανήλικο κορίτσι από το ρυμουλκούμενο όχημα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, όπως αναφέρει η Miami Ηerald

Η αστυνομία εντόπισε επίσης στο σπίτι του 11 στικάκια USB τα οποία και κατάσχεσαν. Η σύζυγός του όταν ενημερώθηκε σχετικά από τις αρχές ρώτησε αν ο άνδρας της «είχε κάνει τίποτα με ανήλικα κορίτσια».

Ο 46χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για απόπειρα πατροναρίσματος πόρνης σε βαθμό κακουργήματος και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης. Οδηγήθηκε στη φυλακή με εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσή του τον Δεκέμβριο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ