Στάχτη παντού στην Καλιφόρνια αλλά οι βίλες των Πιρς Μπρόσναν και Άντονι Χόπκινς έμειναν άθικτες - Δείτε φώτο

Οι δύο ηθοποιοί ήταν από τους ελάχιστους τυχερούς

Μετράει τις πληγές της η Καλιφόρνια των ΗΠΑ . Συνολικά 73 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φονικές πυρκαγιές  που κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Χιλιάδες στρέμματα έγιναν στάχτη και εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους.

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα από το Μαλιμπού όπου απεικονίζεται το μέγεθος της καταστροφής μετά την φονική πυρκαγιά. Τα σπίτια τους από τις φωτιές στο Μαλιμπού έχασαν η Μάιλι Σάιρους, ο Νιλ Γιανγκ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ρόμπιν Θικ, η Καμίλ Γκράμερ.

Ωστόσο ο  Άντονι Χόπκινς είναι από τους ελάχιστους τυχερούς. Αέριες φωτογραφίες δείχνουν ότι το σπίτι του γνωστού ηθοποιού είναι ένα από τα ελάχιστα που γλύτωσαν από το μένος της καταστροφικής πυργκαγιάς. 

Το σπίτι του Άντονι Χόπκινς

Το σπίτι του γείτονα του καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες που σκότωσαν τρεις ανθρώπους και έκαψαν πάνω από 98.000 στρέμματα την περασμένη εβδομάδα. Ενώ η γη γύρω από το σπίτι του  είναι καμένη η παραθαλάσσια ιδιοκτησία του είναι εντελώς ανέπαφη. 

Το σπίτι του Άντονι Χόπκινς

 

Ακόμη πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι δύο ξαπλώστρες που βρίσκονταν στην πίσω αυλή του σπιτιού που βλέπει στον ωκεανό, έμειναν άθικτες. 

Εξίσου τυχερός ήταν και ο Πιρς Μπρόσναν . Το σπίτι του στο Μαλιμπού ,αξίας  3,5 εκατομμυρίων δολαρίων , έμεινε άθικτο από τη φωτιά. Μια γκριμάτσα οδύνης χαράκτηκε στο πρόσωπο του Μπρόσναν, όταν βγαίνοντας από το Land Rover του, αντίκρυσε το μέγεθος της καταστροφής και την καμένη γη γύρω από το σπίτι του.

Το σπίτι του Πιρς Μπρόσναν

 

Ο 65χρονος πρώην "Τζέιμς Μποντ" και η σύζυγος του Κίλι Σέι Σμιθ, επέστρεψαν στο σπίτι τους την Τρίτη. Ο Μπρόσναν δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια που θα συμβάλει στην ανακούφιση των πληγέντων. 

Το σπίτι του Πιρς Μπρόσναν

Όπως είπε αυτή ήταν η χειρότερη πυρκαγιά που έχει δει στα 35 χρόνια που μένει στο Μαλιμπού, όπως αναφέρει η Daily Mail

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ