Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεχόμουν άγριο bullying στο σχολείο - Μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα» (Βίντεο)

Εξομολόγηση ψυχής από τον γνωστό σχεδιαστή μόδας.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης στο χθεσινό (14/11) επεισόδιο του «My Style Rocks» έκανε εξομολόγηση ψυχής κι αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν στο σχολείο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την τοποθέτηση της Χριστίνας Παπαδέλλη που εξέφρασε την επιθυμία της να μην την αποκαλούν με το πραγματικό όνομά της (σ.σ. Χούντα), ο κ. Κουδουνάρης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Εμένα όταν ήμουν μικρός με κορόιδευαν για το επίθετό μου, όπου κι αν πήγαινα, έκαναν "ντριν ντριν" και είχα κόμπλεξ. Στην Γ' Δημοτικού είχα τσακωθεί με έναν συμμαθητή μου ο οποίος μου είπε “τώρα που θα πάμε στο Γυμνάσιο, θα μας φωνάζουν με τα επίθετά μας και θα σε λένε συνέχεια Κουδουνάρη και όλοι θα γελάνε”. Και μου είχε μείνει αυτό και πήγα σπίτι και έκλαιγα και μου λέει ο πατέρας μου “θα ήθελες δηλαδή να σε λένε Στέλιο Στυλιανού (σ.σ. στην Κύπρο είθισται να είναι ίδια τα ονόματα και τα επίθετα στις οικογένειες) και να μην ξέρεις ποιος είναι; Έχεις ένα ιδιαίτερο επίθετο που δεν το έχει κανένας άλλος. Και από τότε νιώθω πολύ περήφανος για το όνομά μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο bullying που δέχθηκε στον εργασιακό χώρο λόγω του επιθέτου του μιας και του έλεγαν ότι δεν θα κάνει καριέρα με το επώνυμο «Κουδουνάρης».

Όπως είπε ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας: «Και μεγαλώνοντας όταν ξεκίνησα να κάνω τα δικά μου ρούχα πάρα πολύς κόσμος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω καριέρα με αυτό το όνομα. Και στο εξωτερικό όταν ξεκίνησα να πουλάω τα ρούχα μου, μου έλεγαν ότι το "Κουδουνάρης" δεν διαβάζεται και δεν πρέπει να το έχω στο label μου και εγώ έλεγα ότι αφού διαβάζεται το "Ανν Ντεμεουλμέστερ" (σ.σ. πρόκειται για πολύ γνωστή Βελγίδα σχεδιάστρια μόδας), θα διαβάζεται και το δικό μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ