Εξάγωνο Άρη - Ουρανού: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς - Ανανέωση, βελτίωση και αλλαγή

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Όλα αλλάζουν και όσοι τολμήσουν, θα είναι οι νικητές. Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, σήμερα (15/11), και διεκδικούμε ανανέωση, βελτίωση και θετική αλλαγή με επιτυχία.

Είμαστε εύστροφοι, έχουμε ιδέες και είμαστε ατρόμητοι. Οι πιο τυχεροί είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά:

Κριός: Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση. Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

Ταύρος: Σε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

Δίδυμοι: Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

Καρκίνος: Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας.

Λέων: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

Παρθένος: Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε -σύμφωνα με το oroskopos.gr- να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση.

Ζυγός: Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

Σκορπιός:: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα. Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τοξότης: Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

Αιγόκερως: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας.

Υδροχόος: Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν.

Ιχθείς: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ