Κώστας Σημίτης: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα στους τραπεζικούς λογαριασμούς μου - Όλα είναι συκοφαντίες» (Βίντεο)

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» υποστήριξε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο Κώστας Σημίτης με σημερινή δήλωσή του τονίζει πως δεν έχει να κρύψει τίποτα αφού δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αποκάλυψε πως η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ζητά με έγγραφό της το άνοιγμα λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού κι άλλων έξι προσώπων σε πέντε ελληνικές τράπεζες.

«Η προαναγγελθείσα επιχείρηση δίωξής μου δεν με αγγίζει. Η Ιστορία δεν γράφεται από τους περιστασιακούς ένοικους της εκτελεστικής εξουσίας. Είναι προφανές, ότι η έρευνα στους λογαριασμούς μου είναι ευπρόσδεκτη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τα σχετικά δημοσιεύματα εστιάζονται σε συκοφαντίες. Και στις συκοφαντίες θα απαντήσω, αφού διαπιστώσω ποιοι εμπλέκονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σημίτης.

Χρυσοχοΐδης: «Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη»

Στα πρόσωπα υπό διερεύνηση είναι κι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος κάνει λόγο για απόπειρα ενοχοποίησης του Κώστα Σημίτη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός ανέφερε στον ΣΚΑΪ: «Δεν εκπλήσσομαι. Ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη. Το γεγονός ότι βάζουν και την κυρία Σημίτη και τον αδερφό του και ταυτόχρονα εμπλέκουν το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνει πού θέλουν να το πάνε. Έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς μου, ας κάνουν ότι θέλουν δεν με αφορά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Είμαι ένας πολίτης που σέβεται τον νόμο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ