Σόκαρε ο πατέρας της Άννυ: Αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε, παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το πτώμα

Μνήμες φρίκης αναβίωσαν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, καθώς συνεχίστηκε η δίκη για την άγρια δολοφονία της 4χρόνης Αννυ από τον πατέρα της.

Με τις καταθέσεις της γιαγιάς και του παππού της μικρής Άννυ, η οποία κατά την κατηγορία είχε βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη φρικτή υπόθεση δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, η οποία είχε αποκαλυφθεί το Πάσχα του 2015.

Με την έναρξη της διαδικασίας και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ωστόσο, ο πατέρας της Άννυ, Σάββας, αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε αλλά παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το πτώμα της 4χρονης κόρης του.

Όπως είπαν στο δικαστήριο το ζευγάρι που είχε έρθει στην Ελλάδα για να βρει δουλειά επισκεπτόταν την μικρή στη Βουλγαρία κάθε τρεις μήνες. Δεν είχαν αντιληφθεί όμως πως ο πατέρας της 4χρονης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα η μητέρα του είπε με βεβαιότητα ότι ο πατέρας της Αννυ δεν δολοφόνησε το παιδί. «Ο γιος μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, σας παρακαλώ».

Πρωτόδικα, ο πατέρας της Άννυ και ο φίλος του Νικολάι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 3 χρόνια, ενώ η μητέρα της η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, σε 6 χρόνια με αναστολή στην έφεση.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ωστόσο ο πατέρας της Άννυ, Σάββας σόκαρε. Αν και αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε στη συνέχεια παραδέχτηκε όμως ότι τεμάχισε το πτώμα. Μάλιστα ο συνήγορος υπεράσπισής του δήλωσε ότι θα ζητήσει την μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση που αντιμετωπίζει, σε θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Δεκεμβρίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ