Story of the day - Ο 5χρονος καρκινοπαθής λίγο πριν πεθάνει: «Συγγνώμη, μανούλα, που σε κούρασα με την αρρώστια μου» (Φωτό & Βίντεο)

«Όνειρα γλυκά, μωρό μου» έγραψε η μητέρα του σε ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ο 5χρονος Τσάρλι Πρόκτορ «έφυγε» από τη ζωή, το βράδυ του Σαββάτου (10/11), χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά πρώτα ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του «που την κούρασε με την ασθένειά του».

Το αγοράκι από τη Βρετανία διαγνώστηκε με μια σπάνιας μορφής καρκίνο στο ήπαρ κι οι γιατροί τού έδωσαν λίγους μήνες ζωής.

Οι γονείς του, Άμπερ και Μπεν, προσπάθησαν να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν για να γίνει μεταμόσχευση στις ΗΠΑ.μέσω διαδικτυακής εκστρατείας.

Το ποσό, όμως, ξεπερνούσε το €1 εκατ. και δυστυχώς ο χρόνος ήταν αντίπαλός τους και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, λίγα.

Η διάσημη τραγουδίστρια Pink, μάλιστα, κοινοποίησε τη διαδικτυακή εκστρατεία στους 5,1 εκατ. followers της στο Instagram.

Εν τέλει, ο μικρός Τσάρλι «έφυγε» στην αγκαλιά των γονιών του, αφού ζήτησε συγγνώμη «που τους κούρασε με την αρρώστια του».

Η είδηση του θανάτου του συγκίνησε άπαντες κι η μητέρα του, σύμφωνα με την «Daily Mail», έγραψε σε ανάρτησή της: «Χθες το βράδυ, στις 23:14, ο καλύτερος φίλος μου, ο κόσμος μου, ο Τσάρλι, πήρε την τελευταία του αναπνοή. Έπιασε ειρηνικά τα χέρια μας κι "έφυγε". Οι καρδιές μας πονάνε. Ο κόσμος έχει χάσει ένα απίστευτο μικρό αγόρι. Τσάρλι, μου έδωσες την ευκαιρία να γίνω μαμά. Ήσουν, όχι μόνο η μεγαλύτερη έμπνευσή μας, αλλά κι έμπνευση για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μου έδειξες τι σημαίνει πραγματικά η αγάπη, Τσάρλι. Τώρα ήρθε η ώρα να πετάξεις. Είμαι τόσο περήφανη για εσένα. Πάλεψες σκληρά. Το μωρό μου, πονάω τόσο πολύ. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Όνειρα γλυκά, μωρό μου».

Η Άμπερ στρέφει τα βέλη της κατά του Συστήματος Υγείας της Μ. Βρετανίας (NHS) θεωρώντας πως «οι πλούσιες οικογένειες επωφελούνται σε βάρος των πιο φτωχών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ