Το tête à tête της Μπέτυς Μπαζιάνα με την Κριστίν Λαγκάρντ, η οικειότητα των δυο ζευγαριών & το νέο σικάτο ανσάμπλ (φωτό)

Σικ εμφανίσεις από την Μπέτυ Μπαζιάνα!

Στο Παρίσι βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος πάντα από την γυναίκα του Μπέτυ Μπαζιάνα μετά από πρόσκληση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν  για τους εορτασμούς της επετείου των 100 χρόνων από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το βράδυ του Σαββάτου,ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο, καθώς και διεθνών οργανισμών που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων προσκεκλημένοι ήταν οι: Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί επικεφαλής διεθνών οργανισμών όπως ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ κ.α.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας βλέπουμε την Μπέτυ Μπαζιάνα σε στενά τετ α τετ με την Κριστίν Λαγκάρντ.

Να σημειώσουμε πως το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο κ. Μακρόν και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ