Σε 24 ώρες με 3 εμφανίσεις η Κριστίν Λαγκάρντ απέδειξε ότι μπορεί να είναι και κομψή & σιδηρά (φωτό)

Παρέδωσε μαθήματα στυλ! 

Στο Παρίσι βρέθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ μετά από πρόσκληση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για τους εορτασμούς για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το επίσημο πρόγραμμα ξεκίνησε με το δείπνο που παρέθεσε ο οικοδεσπότης Μακρόν προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από ολόκληρο τον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας με την σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί επικεφαλής διεθνών οργανισμών όπως ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ κ.α.

Η Κριστίν Λαγκάρντ μάλιστα κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να κάνει 3 εντυπωσιακές εμφανίσεις και να δείξει πόσο κομψή γυναίκα είναι. Στην πρώτη της εμφάνιση επέλεξε μια μακριά δερμάτινη φούστα που είναι μεγάλη τάση της μόδας με ένα υπέροχο μωβ σακάκι.

Σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση που έκανε φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή το οποίο και συνδύασε με ένα εντυπωσιακό κρεμ σακάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ