Γλυκές συνωμοσίες:Όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συνάντησε τη "βασίλισσα" της σοκολάτας Μίνα Αποστολίδη (φωτό)

Υπέροχη συνύπαρξη δύο ταλαντούχων κυριών 

Τι μπορεί να συμβεί όταν δύο εξαιρετικά ταλαντούχες γυναίκες συναντιούνται; Το λιγότερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι "γλυκές συνωμοσίες", ειδικά όταν η μία από τις δύο είναι η "βασίλισσα της σοκολάτας" Μίνα Αποστολίδη και η άλλη η "βασίλισσα" του τραγουδιού Άλκηστις Πρωτοψάλτη.   Και οι δύο υπέροχες και αγαπημένες η πρώτη μας μαγεύει με τις σοκολάτες της και η άλλη με την υπέροχη φωνή της. 

Επιμέλεια Ειρήνη Πιτσόλη

Η Μίνα Αποστολίδη δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο της βασίλισσας της σοκολάτας. Με τις σοκολατένιες "πριγκίπισσες" που φτιάχνει τη "Σεχραζάτ" την "Αθηνά" , την "Παυλίνα", τη "Σοφία",  τη "Λεϊλά" την "Αλίνα" , την "Τίτα" και τις άλλες , κατέκτησε το Βέλγιο μια χώρα με τεράστια παράδοση στη σοκολάτα. 

Στις ονειρικές γεύσεις της Μίνας που κατέκτησαν μέχρι και την Ιαπωνία συναντιούνται υλικά από όλο τον κόσμο που συνδυάζονται μεταξύ τους με φαντασία και μεράκι. Όπως μας είχε πει η ίδια σε συνέντευξη που μας παραχώρησε για το eirinika.gr , η  σοκολατοποιίαγια εκείνη ήταν ένα πάθος και μια αγάπη που ξεκίνησε πολύ νωρίς και  εξελίχθηκε σε επαγγελματική δραστηριότητα.  Ακολουθεί μόνο όσα την εμπνέουν για τη δημιουργία των συνταγών της και  αυτό είναι ξεκάθαρα, όσα ξέρει καλά κι αγαπά, δηλαδή η Ελλάδα και η Μέση Ανατολή.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που εδώ και πολλά χρόνια μαγεύει το κοινό με την μοναδική φωνή της, βρέθηκε στις Βρυξέλλες για την Sold out συναυλία της  εκεί, που δόθηκε για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους στο Μάτι και τα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Με την ευκαιρία λοιπόν επισκέφτηκε  την  σοκολατερί της Μίνας. Όπως γράφει η ίδια σε ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τι έγινε δεν περιγράφεται. Το εργαστήριο γέμισε φωνές, επιφωνήματα, γλυκές συνωμοσίες και χιλιάδες θερμίδες που κάηκαν την επόμενη μέρα στη μεγάλη συναυλία που έδωσε η αγαπημένη τραγούδιστρια.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δοκίμασε και τις δυνάμεις της στη σοκολατοποιία και έφτιαξε τις δικές της σοκολάτες. Το ίδιο ενθουσιασμένη από αυτή την ωραία συνάντηση, είναι και η Μίνα Αποστολίδη. Όπως μας λέει: "Η Άλκηστις είναι τόσο αληθινή, τόσο καταπληκτική, και περάσαμε  τέλεια! ".

Η Μίνα έγραψε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb, για την συνάντηση της με την Άλκηστη. "Ή Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν εδώ και ναι έφτιαξε τις δικές της σοκολάτες. Και ναι είναι το ίδιο υπέροχη και αξαγάπητη και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Είμαι πανευτυχής που είχα την ευκαιρία να της προσφέρω τις σοκολάτες μου, γράφει μεταξύ άλλων. 

 

 

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται περισσότερα λόγια. Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο υπέροχων κυριών μιλάνε μόνες τους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ