Το "Λόγω τιμής" επιστρέφει ύστερα από 20 χρόνια - Σε ποιο κανάλι θα προβληθεί;

Πότε ξεκινάει ο νέος κύκλος επεισοδίων;

Μια από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές σειρές του MEGA θα ξαναδούμε σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Και συγκεκριμένα από το κανάλι του Alpha.

Αυτό αποκάλυε η σεναριογράφος της σειράς Μιρέλλα Οικονόμου: «Η σειρά επιστρέφει μέσα στο 2019, τον Οκτώβριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα από τη συχνότητα του Alpha», δήλωσε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νέος κύκλος θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και η πλοκή θα ξεκινά από το σημείο που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν»

Πρόκειται για το ιστορικό σίριαλ «Λόγω Τίμης» που πρωτοπαίχτηκε στο «Μεγάλο Κανάλι» το 1997 και η Μιρέλλα Οικονόμου θα ξαναφέρει στη ζωή μας 21 έτη μετά.

Για να δούμε πως συνεχίζονται οι ζωές εκέινων των παιδιών. 

Η σεναριογράφος είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό:

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα.

Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα.

Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.»

Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «ΛόγωΤιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

25 χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε ‘ φλας μπάκ’ τα χρόνια της αθωότητας.Δείτε το τρέιλερ:

Να θυμίσουμε ότι στο «Λόγω τιμής» θα πρωταγωνιστήσει ο Αλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γ. Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κα. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ