Love story in Greece: Διάσημη Fashion Blogger αποκαλύπτει ότι γνώρισε σε δρόμο της Ελλάδας τον καλλονό άντρα της ζωής της (φωτό)

 "Σ' αγαπώ περισσότερο από εχθές και λιγότερο από αύριο"

Η Κιάρα Φεράνι με 15,5 εκ followers στο Instagram, είναι από τις γυναίκες που καθορίζουν τη μόδα και το στιλ μέσα από τα social media. H γαμήλια φωτογραφία της με τον Fedez ξεπέρασε τα 2,5 εκατ. likes στο Instagram. O γάμος "υπερπαραγωγή" έγινε θέμα σε όλες τις Fashion στύλες του κόσμου.

Ωστόσο στον υπέρλαμπρο γάμο παρευρισκόταν και ένα άλλο ζευγάρι που έκλεψε την προσοχή. Ήταν η μικρότερη αδερφή της Κιάρα, η Βαλεντίνα Φεράνι, με τον αρραβωνιαστικό της τον γοητευτικότατο Luca Vezil.

Η Βαλεντίνα με 2,2 εκ followers στο Instagram, ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής της με πολλές Ιταλίδες να τη θεωρούν πρότυπο ομορφιάς και κομψότητας. Προσφάτως η Βαλεντίνα παρεβρέθηκε στα βραβεία του ιταλικού Cosmopolitan και έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Σήμερα σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Βαλεντίνα αποκάλυψε ότι γνώρισε τον αγαπημένο της Luca, με τον οποίο συμπληρώνουν 5 χρόνια μαζί , σε κάποιο δρόμο στην Ελλάδα.

"5 χρόνια μαζί... Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για μένα. Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να μοιράζομαι όλες αυτές τις αναμνήσεις και τις περιπέτειες μαζί σου. Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα ήμουν τώρα, αν 9 χρόνια πριν δεν με σταματούσες σε εκείνο το δρόμο στην Ελλάδα στην διάρκεια των διακοπών μου. Σ' αγαπώ περισσότερο από εχθές και λιγότερο από αύριο, έγραψε η Βαλεντίνα στην λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Με εξίσου τρυφερό τρόπο, τίμησε κι ο Luca την επέτειο της γνωριμίας τους:

"Θα μπορούσα να γράψω την μεγαλύτερη λεζάντα που γράφτηκε ποτέ σε αυτή τη φωτογραφία. Θα μπορούσα να ανεβάσω εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές μαζί σου. Θα μπορούσα να ξοδέψω ώρες για να θυμηθώ μία - μία τις όμορφες αναμνήσεις από την πιο ωραία σχέση που είχα ποτέ στη ζωή μου. Για την ώρα προτιμώ να τις κρατήσω για μας, μιας και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτά τα 5 χρόνια μαζί σου. Σ' αγαπώ είσαι τα πάντα για μένα", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Luca.

 

Οι τρεις αδερφές Κιάρα , Βαλεντίνα και η Φραντσέσκα με 673 χιλιάδες  ακόλουθους στο Instagram, ακολουθούν όλες το χώρο της μόδας και είναι πολύ αγαπημένες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ