4+1 μυστικά για το ελαιόλαδο: Με ποιον τρόπο βοηθάει τα ξηρά μαλλιά;

Είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε ωραία μαλλιά όταν αυτά είναι ξηρά.

Δεν είναι μόνο το ότι τα ξηρά μαλλιά είναι επιρρεπή στο σπάσιμο και ότι δείχνουν άτονα λίγο μετά από μια περιποίηση. Τα φριζαρισμένα μαλλιά γίνονται μια σταθερή κατάσταση όταν έχετε ξηρότητα για αρκετό καιρό. Όλα αυτά, μέχρι να ανακαλύψετε τα θαύματα του ελαιόλαδου.

Το ελαιόλαδο είναι ένα βασικό συστατικό στην περιποίηση των μαλλιών, ειδικά των ξηρών, σύμφωνα με το vita.gr.

  • Το ελαιόλαδο είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό μαλλιών. Ως συστατικό περιποίησης μαλλιών, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, καθιστώντας τα πιο διαχειρίσιμα.
  • Είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών που βοηθά στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής.
  • Οι ενυδατικές ιδιότητές του βοηθούν την επιδερμίδας σας σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα, το οποίο βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος.
  • Το λάδι ενισχύει τα μαλλιά σας και βελτιώνει την ελαστικότητά τους. Αυτό βοηθά στην πρόληψη ζητημάτων, όπως το σπάσιμο της τρίχας και οι αδύναμες άκρες.Λειτουργεί επίσης ως αναστολέας της DHT (διυδροτεστοστερόνης) με αποτέλεσμα τον περιορισμό της τριχόπτωσης και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Λειτουργεί επίσης ως αναστολέας της DHT (διυδροτεστοστερόνης) με αποτέλεσμα τον περιορισμό της τριχόπτωσης και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ