Είδατε την Ελληνίδα μας Μαίρη Κατράντζου με τα εκπληκτικά λουλουδάτα εσώρουχα που σχεδίασε για την Victoria Secret - Στο show έγινε χαμός (φώτο)

Το φετινό φαντασμαγορικό σόου της Victoria Secret είχε άρωμα... ελληνικό

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου ακολουθεί μια μεγάλη διεθνή καριιέρα. Είναι η αγαπημένη διάσημων σταρ του Χόλιγουντ. Στα Fashion Show της δίνουν το "παρών" διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Τα ρούχα της - μικρά έργα τέχνης- έχουν κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης από τις πιο καλοντυμένες κυρίες σε όλο τον κόσμο. Τώρα η ταλαντούχα δημιουργός μπορεί να είναι υπερήφανη για μία ακόμη μεγάλη συνεργασία.

 

Το φετινό φαντασμαγορικό σόου της Victoria Secret είχε άρωμα... ελληνικό και την υπογραφή της. Η εταιρεία συνεργάζεται κάθε χρόνο με έναν νέο σχεδιαστή και για το 2018 επέλεξε τη Mary Katrantzou.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια έντυσε τα σαγηνευτικά αγγελούδια του οίκου Victoria’s Secret στο ετήσιο σόου-υπερπαραγωγή στη Νέα Υόρκη.

Έτσι  η Gigi Hadid, η Kendall Jenner , η  Bella Hadid. η Andriana Lima  και οι άλλοι διάσημοι "άγγελοι" της Victoria Secret, περπάτησαν πάνω στην πασαρέλα φορώντας τα υπέροχα λουλουδάτα εσώρουχα της "δικής" μας Mary Katrantzou.

Η συνεργασία με την Victoria Secret είναι μια τεράστια αναγνώριση για την Ελληνίδα σχεδιάστρια. Τα εσώρουχα που σχεδίασε η Mary Katrantzou για την Victoria Secret θα πωλούνται από 2/12

Φωτογραφίες: Mary Katrantzou- Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ