Εσείς θα αφήνατε την 25χρονη blogger να μπει σχεδόν γυμνή στο Λούβρο ; Τι έκανε ο φρουρός του μουσείου (φωτό)

Η 25χρονη Νιούσα Σίε ανέβασε μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται σε κοντινό καφέ φορώντας το επίμαχο φόρεμα και δήλωσε ότι η συμπεριφορά του φύλακα της "ράγισε την καρδιά".

"Ράγισε" την καρδιά της 25χρονης Newsha Syeah ο αυστηρός φύλακας  του Λούβρου, όταν της απαγόρεψε την είσοδο στο μουσείο εξαιτίας της προκλητικής της εμφάνισης. Η νεαρή blogger από την Αυστραλία, "κατήγγειλε" στους 231.000 ακόλουθους της στο Instagram, ότι δεν την άφησαν να μπει στο μουσείο του Λούβρου εξαιτίας του σέξι και αποκαλυπτικού φορέματός που φορούσε.

Η 25χρονη Νιούσα Σίε ανέβασε μια φωτογραφία που τη δείχνει να κάθεται σε κοντινό καφέ φορώντας το επίμαχο φόρεμα και δήλωσε ότι η συμπεριφορά του φύλακα της "ράγισε την καρδιά".

"Χθες στο Λούβρο, ένας φρουρός μου απαγόρεψε την είσοδο για το ντύσιμο μου", έγραψε στο Instagram stories. Η νεαρή blogger ανέφερε ότι ο φύλακας έκανε άσχημες χειρονομίες και έδειξε ότι δεν ενέκρινε την ένδυσή της με εκφράσεις του προσώπου του.

Όπως ανέφερει η The Sun, είπε ότι και άλλοτε είχε βρεθεί στο Λούβρο με παρόμοια περιβολή και δεν είχε κανένα πρόβλημα. "Αυτό ήταν σίγουρα προσωπική προκατάληψη", δήλωσε.

Στην ιστοσελίδα του μουσείου δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας ωστόσο απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φορούν μαγιό και είναι  γυμνοί. 

Οι ακόλουθοι της Νιούσα έσπευσαν να την υπερασπίσουν δημοσιεύοντας στα σχόλια επαίνους για το φόρεμα της.Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από τη διοίκηση του μουσείου του Λούβρου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ