Νυφικά 2019: Αυτές είναι οι νέες τάσεις της χρονιάς για να διαλέξετε το καλύτερο - Φώτο!

Ο γάμος αποτελεί για τις περισσότερες γυναίκες ένα όνειρο, κάθε νύφη θέλει όλα να είναι στην εντέλεια εκείνη τη μέρα και η εμφάνιση της να είναι από την κορυφή ως τα νύχια εκθαμβωτική.

Το φόρεμα που θα διαλέξει λοιπόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να επιτύχει την αψεγάδιαστη εικόνα που θα μαγέψει τον αγαπημένο της, αλλά και τους καλεσμένους.

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2019 που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό.

Πρόκειται για νυφικά πριγκιπικά, απλά ή διακοσμημένα με κομψές και ρομαντικές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να λάμψετε, αλλά και για πιο ιδιαίτερες προτάσεις όπως είναι τα κοντά φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες.

Όπως θα δείτε στη συνέχεια, στις πασαρέλες των διάσημων σχεδιαστών κυριάρχησε ο μινιμαλισμός, αλλά και τα λαμπερά νυφικά φορέματα, όπως επίσης και το boho – vintage style.

Ανακαλύψτε λοιπόν το νυφικό που θα σας κάνει να λάμψετε και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια.

Επειδή όμως η εμφάνιση μιας νύφης δεν έχει να κάνει μόνο με το τι θα φορέσει, αλλά και με την συνολική της εικόνα, ρίξτε μια ματιά στα νυφικά χτενίσματα και μακιγιάζ για νύφη που προτείνει το beautetinkyriaki.gr:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ