Αυτή η γυναίκα θήλαζε την κόρη της για 9 χρόνια και δηλώνει πως έγινε καλύτερη μητέρα (Φωτό)

«Έκανε», όπως λέει, «καλό στην υγεία του παιδιού της».

Η Σάρον Σπινκ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, υποστηρίζει ότι σταμάτησε να θηλάζει την 9χρονη κόρη της μόλις πριν από δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, η 50χρονη γυναίκα αναφέρει ότι η διακοπή του θηλασμού ήταν απόφαση της κόρης της, Σάρλοτ, και μάλλον θα της λείψει.

Όπως γράφει η «The Sun», η Σάρον Σπινκ δήλωσε: «Φυσικά απογαλακτίστηκε νωρίτερα φέτος. Ήταν μια σταδιακή διαδικασία κι επιλογή της. Θήλαζε περίπου μία φορά το μήνα κι αν δεν αισθανόταν καλά, σταματούσε για κάποιο διάστημα».

Η Σάρον Σπινκ προσθέτει: «Τώρα δεν το έχει κάνει για περίπου δύο μήνες. Μου είπε ότι θα σταματήσει να θηλάζει όταν θα είναι 10 ετών, δηλαδή τον Απρίλιο του επόμενου έτους, αλλά μάλλον θα το κάνει νωρίτερα, αν και δεν θα είχα πρόβλημα να συνεχίσει για όσο χρονικό διάστημα θέλει».

Η γυναίκα πιστεύει ότι ενίσχυσε τον δεσμό τους: «Έχουμε έναν τέτοιο στενό δεσμό και είμαι πεπεισμένη ότι αυτό συμβαίνει επειδή θηλάζει για τόσο πολύ καιρό».

Η μητέρα της υποστηρίζει πως βελτίωσε και την υγεία της κόρης της; «Δεν έχει πάθει ωτίτιδα, βήχα ή κρυολόγημα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι δύσκολο να πω ποια θα είναι τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία της, καθώς δεν μπορώ να γυρίσω πίσω το ρολόι και να προβλέψω πώς θα ήταν εάν θα σταματούσε νωρίτερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ