Τηλέμαχος Ορφανός: Έλληνας ομογενής ανάμεσα στους 12 νεκρούς στο μακελειό στην Καλιφόρνια (Βίντεο)

Η τραγική ιστορία του!

Ανάμεσα στα δώδεκα θύματα του μακελειού που έλαβε χώρα χθες στην Καλιφόρνια ήταν κι ένας Έλληνας ομογενής.



Ο Τηλέμαχος Ορφανός έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός ένοπλου δράστη στο κατάμεστο μπαρ-restaurant Ian David Long στην περιοχή Thousand Oaks!



orfanos-new-1

Ο 27χρονος διασκέδαζε μαζί με τους φίλους όταν ο πρώην πεζοναύτης, ονόματι Long, άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον θάνατο σε 12 αθώους πολτίτες! 



Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο Τηλέμαχος είχε γλιτώσει από το μακελειό στο Λας Βέγκας, όπου και είχε βοηθήσει το παραϊατρικό προσωπικό με όσους είχαν τραυματιστεί.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γένι, κείμενο και κοντινό πλάνο

Η μητέρα του συντετριμμένη δήλωσε στο ABC:

«Ο γιος μου ήταν και στην επίθεση στο Λας Βέγκας. Όμως γύρισε στο σπίτι του. Εχθές δεν γύρισε. Δεν θέλω ούτε προσευχές, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω επιτέλους να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή. Όχι άλλα όπλα».

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ένας έμπειρος αστυνομικός, ο οποίος έσπευσε πρώτος στο σημείο και δέχτηκε τα πυρά του ενόπλου. Ο σερίφης λύγισε όταν μίλησε για την απώλεια του συναδέλφου του: «Ο Ρον δούλευε σκληρά και ήταν ένας αφοσιωμένος αστυνομικός. Έδωσε τα πάντα για την υπηρεσία. Απόψε όπως είπα στη σύζυγό του, πέθανε σαν ήρωας, γιατί πήγε για να σώσει ζωές, να ζωές άλλους ανθρώπους»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ