Απαστράπτουσα η Ναόμι Κάμπελ σχεδόν αγκαλιά με τον Κάρολο της Αγγλίας στα προεόρτια των 70ών γενεθλίων του (φωτό & βιντεο)

Ο Πρίγκιπας Κάρολος ξεκίνησε τις γιορτές για τα γενέθλιά του. 

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δέχθηκε τις ευχές από το πασίγνωστο μοντέλο Ναόμι Κάμπελ στη Νιγηρία για τα 70α γενέθλιά του. Η απαστράπτουσα Ναόμι συνάντησε τον Πρίγκιπα Κάρολο σε δεξίωση στην κατοικία του Αναπληρωτή Ύπατου Αρμοστή στο Λάγος και του έδωσε τις ευχές τις, ενώ δεν δίστασε να τον εμψυχώσει λέγοντάς του πως είναι «νέος στο πνεύμα».

Οι δυό τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια λόγω του κοινού τους φιλανθρωπικού έργου. Καλεσμένοι της δεξίωσης τόνισαν πως η Ναόμι και ο Πρίγκιπας Κάρολος φαινόντουσαν να μιλάνε με μεγάλη χαρά και ευγένεια.

Η Κάμπελ είπε αργότερα: ‘’Πρώτα θα ήθελα να του ευχηθώ Χαρούμενα γενέθλια. Φαίνεται πολύ καλά. Δεν του φαίνεται η ηλικία του. Στο πνεύμα είναι νεότατος. Του το είπα αυτό’’.

Το μοντέλο άστραφτε στο μαύρο βελούδο φόρεμα με τα φτερά στο ντεκολτέ που επέλεξε από τον σχεδιαστή Ralph & Russo - τον ίδιο σχεδιαστή που επέλεξε για τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η 48χρονη με το ροζ σάλι της μίλησε για αρκετή ώρα με τον Κάρολο και γέλασε αρκετά όπως είδαμε και στις φωτογραφίες.

Ο πρίγκιπας από την άλλη έλαβε αρκετά δώρα για τα γενέθλιά του – ανάμεσα σε αυτά και μια μπλούζα ποδοσφαίρου από τον Νιγηριανό διεθνή Joseph Yobo με τις λέξεις HRH και τον αριθμό 70 τυπωμένο στο πίσω μέρος της.

Την Τετάρτη, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ξεκίνησε τις γιορτές των γενεθλίων σε ένα σκάφος σε μια λιμνοθάλασσα στο Λάγος. Ο Κάρολος, ο οποίος γίνεται 70 την επόμενη εβδομάδα, έλαβε μια υπέροχη τούρτα, δώρο του Νιγηριανού Πολεμικού Ναυτικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ