Εγκαίνια για την πρώτη υποθαλάσσια σουίτα στον κόσμο - Πόσο κοστίζει η βραδιά, δεν φαντάζεστε…

Έχει φανταστεί ποτέ ότι μπορείτε να κοιμηθείτε συνροφιά με τα ψάρια;

Η πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο είναι πλέον γεγονός και βρίσκεστε στο νησί Conrad Rangali στις Μαλδίβες. Το ονομά της είναι Muraka, το συνολικός κόστος κατασκευής της έφτασε 15 εκατομμύρια δολάρια και έχει μια απίστευτη θέα μέσα στον Ινδικό Ωκεανό.

Conrad-Maldives-Rangali-Island-underwater-villa---CMRI_USV_Bathroom

Έχει δυο ορόφους και ο πρώτος βρίσκεται 5 μέτρα κάτω από θάλασσα, ενώ κάθε επιφάνεια είναι από γυαλί. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο καθιστικό και μπάνιο, ενώ στο δεύτερο όροφο οι επισκέπτες θα βρουν ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, γυμναστήριο, ενιαίο σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και τραπεζαρία με θέα προς την κατεύθυνση του ηλιοβασιλέματος. Συνολικά, η υποθαλάσσια βίλα Muraka μπορεί να φιλοξενήσει έως εννέα επισκέπτες.

Conrad-Maldives-Rangali-Island-underwater-villa--CMRI_USV_Bedroom

Οι δυο όροφοι συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας σπειροειδούς σκάλας, αναφέρει το edition.cnn.com. Βασική προϋπόθεση για να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία είναι να μπορείτε να διαθέσετε $ 50.000 την βραδιά.

 

Conrad-Maldives-Rangali-Island-underwater-villa---CMRI_USV_Corridor

Ο επικεφαλής σχεδιαστής της εν λόγω βίλας, Ahmeed Saleem, δήλωσε: «Με την έμπνευσή μας για την παροχή καινοτόμων εμπειριών στους ταξιδιώτες, η πρώτη υποθαλάσσια κατοικία στον κόσμο ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις Μαλδίβες από μια εντελώς νέα προοπτική, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ