Ο 69χρονος Ολλανδός Έμιλ Ράτελμπαντ θέλει να γίνει 49! - «Δεν μπορώ να φλερτάρω στο Tinder, ενώ νιώθω νεότερος» (Βίντεο)

Παραχωρεί, δε, και τη... σύνταξή του.

Ο Έμιλ Ράτελμπαντ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη γιατί έχει πρόβλημα με το... φλερτ στο Tinder, μια online υπηρεσία γνωριμιών.

Ο 69χρονος, που είναι τηλεπερσόνα στην Ολλανδία, γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1949 και κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιωθεί ώστε η ταυτότητά του να αναγράφει 11 Μαρτίου 1969.

Όπως αναφέρει το «Insider», ο Ράτελμπαντ υποστήριξε στο δικαστήριο: «Οταν είμαι στο Tinder και λέω ότι είμαι 69 ετών, δεν παίρνω καμιά απάντηση. Αν πω ότι είμαι 49, με το πρόσωπο που έχω, θα είμαι σε πιο προνομιακή θέση».

Άλλωστε, όπως ισχυρίζεται, ακόμα κι η επιστήμη είναι με το μέρος του: «Έκανα τσεκ απ και τι έδειξε; Η βιολογική ηλικία μου είναι 45 ετών. Αν είμαι 69, περιορίζομαι. Αν είμαι 49 μπορώ να αγοράσω νέο σπίτι, να οδηγώ διαφορετικό αυτοκίνητο, να αναλάβω περισσότερες δουλειές., είπε ο Ράτελμπαντ που θέλει να αλλάξει η ημερομηνία γέννησής του από 11 Μαρτίου 1949 σε 11 Μαρτίου 1969».

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να μην λαμβάνει τη σύνταξή του μέχρι να φτάσει... ξανά σε ηλικία συνταξιοδότησης, προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημά του.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί σε περίπου έναν μήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ