Τo κρυφό love story του 70χρονου πατέρα των μοντέλων Χαντίντ με 20χρονη κούκλα παράλληλα με την 36χρονη μνηστή του

Διατηρούσε μυστική, τριετή σχέση με διάσημο μοντέλο από την Πολωνία

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ, πατέρας των διάσημων μοντέλων Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ διατηρούσε μυστική, τριετή σχέση με διάσημο μοντέλο από την Πολωνία το οποίο ήταν στην ίδια ηλικία με τις κόρες του.

Την αποκάλυψη έκανε η DailyMail και συγκεκριμένα ανέφερε πως το 25χρονο μοντέλο Ζιστίν Μόντ πετούσε με ιδιωτικά αεροπλάνα και παρέμεινε σε πολυτελή ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη από το 2014 έως το 2017 για να βρίσκεται με τον δισεκατομμυριούχο άνδρα ο οποίος χθες έκλεισε τα 70 του χρόνια.

Ο πατέρας των αστέρων Gigi και Bella Hadid είναι αρραβωνιασμένος με την τηλεπερσόνα Σίβα Σαφάι, ηλικίας 36 ετών, εδώ και 4 χρόνια, αλλά προς το παρών δεν υπάρχουν σχέδια για γάμο.

Η Ζιστίν η οποία έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την 23χρονη Τζίτζι ξεκίνησε την σχέση της με τον Μοχάμεντ αρχικά μέσω του Instagram. Εκείνη την εποχή, το μοντέλο εργαζόταν και σπούδαζε δημόσιες σχέσεις στην Φρανκφούρτη.

H ίδια είπε στην DailyMailTV: "Γνωριστήκαμε μέσω του Instagram. Του έγραψα "γεια" και στη συνέχεια απάντησε με τον αριθμό του κινητού του. Συνεχίσαμε να μιλάμε για αρκετούς μήνες και γνωριστήκαμε καλά’’.

"Ξεκίνησε αθώα, αλλά στη συνέχεια έγινε λίγο σεξουαλικό. Στέλναμε φωτογραφίες ο ένας στον άλλον για το τι κάναμε. Φυσικά, υπήρχαν κάποιες ωραίες, ιδιωτικές φωτογραφίες. Ήθελα να βιώσω μια σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα και, φυσικά, ήταν και πολύ γοητευτικός’’, πρόσθεσε η 25χρονη.

Οι δυο τους συνέχισαν να φλερτάρουν για πολλούς μήνες και ο Μοχάμεντ την ρωτούσε για φωτογραφίες και βίντεο "που θα μπορούσαν να βάλουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου’’, όπως είπε σε προσωπικό του μήνυμα που της έστειλε.

Η Ζιστίν λέει ότι στην αρχή δεν της ανέφερε τον αρραβώνα του με την Σίβα, που έγινε όταν το ζευγάρι ήταν στο Μπαλί για την Πρωτοχρονιά του 2013.

«Όταν άρχισε η γνωριμία μας, δεν ήξερα ότι ήταν αρραβωνιασμένος ή σε κάποια σοβαρή σχέση επειδή ποτέ δεν το ανέφερε» είπε. «Η σχέση μου άρχισε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015. Αλλά διατηρήσαμε επαφή».

Σε ένα από τα μηνύματά του, ο 70χρονος πολυεκατομμυριούχος, την ρώτησε αν ήθελε να τον αποκαλεί «μπαμπά».

Η Ζιστίν είπε ότι ο Χανίντ της ζήτησε να είναι η κοπέλα του το 2015, αλλά «ήταν ήδη σε σχέση και ήταν αφοσιωμένος και έτσι δεν συνέχισα», ανέφερε.

Ο 70χρονος σύμφωνα με την DailyMail αποκάλυψε στη νεαρή κοπέλα πως είναι απίθανο να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Σίβα. «Νομίζω ότι ο Μοχάμεντ σέβεται την αρραβωνιαστικιά του, αλλά δεν νομίζω ότι μια σχέση που βασίζεται στην εξαπάτηση έχει τελικό τέλος όπως ο γάμος. Δεν νομίζω ότι θα την παντρευτεί».

Ο Μοχάμεντ και η Ζιστίν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην πολωνική πόλη Wroclaw, γνωστή και ως Μπρεσλάου, τον Οκτώβριο του 2015 όπου έμειναν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Όπως είπε η ίδια: «Ήταν σε ένα ταξίδι με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του και ανθρώπους από την βιομηχανία της μόδας, αλλά ήθελε να μείνει και λίγο μόνος. Του έδειξα την πόλη». Κατά την διάρκεια του ταξιδιού αυτού, έκαναν και για πρώτη φορά σεξ, όπως λέει η Ζιστίν.

Μετά από την πρώτη τους επαφή, συνέχισαν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων ενώ ο Μοχάμεντ παρακάλεσε πολλές φορές την Ζιστίν να τον συναντήσει στο Λουξεμβούργο.

«Ελα όσο το δυνατόν νωρίτερα και φύγε όσο πιο αργά μπορείς.... Ελα την Παρασκευή. Σε παρακαλώ, " της έγραψε.

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε: «Ήμουν σε μια σχέση και έτσι δεν ήταν τόσο εύκολο για μένα να συναντηθώ μαζί του. Μου ζήτησε να συναντηθούμε στο Παρίσι, στο Λος Άντζελες και σε άλλες χώρες, αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλη την ώρα.

Τον Οκτώβριο του 2017 συναντήθηκαν ξανά σε ένα μουσείο στην Στουτγάρδη της Γερμανίας και πέταξαν με το ιδιωτικό του τζετ στο Ντίσελντορφ όπου έκαναν σεξ στο στρωμένο με ροδοπέταλα κρεβάτι του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Ζιστίν, ο Μοχάμεντ λατρεύει τις κόρες του και του αρέσει να φροντίζει την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του. «Αγαπάει πραγματικά τις κόρες του. Είναι πολύ περήφανος γι’ αυτές. Και μου έχει πει ότι αγαπάει πραγματικά την Γιολάντα (την πρώην σύζυγό του) ως μητέρα και διατηρεί πολύ καλή σχέση μαζί της».

Το ζευγάρι συνέχισε την σχέση του μέσω των social media μέχρι τα τέλη του 2017, όταν η Ζιστίν αποφάσισε πως ήθελε να προχωρήσει στη ζωή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ