«Σέρνεται στο πάτωμα παίζοντας με τα παιδιά μου - Είναι εργασιομανής!» λέει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον πατέρα του, παραμονή των γενεθλίων του (Φωτό & Βίντεο)

«Ξυπνάει συνήθως στο γραφείο του, μ' ένα χαρτί κολλημένο στο πρόσωπό του» υποστηρίζει ο Πρίγκιπας Χάρι.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος κλείνει τα 70 του χρόνια κι ένα ντοκιμαντέρ που θσ προβληθεί απόψε (08/11), στο BBC, με δηλώσεις του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον παρουσιάζει ως εργασιομανή.

Συμφωνα με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο πατέρας του και διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι «ένας λαμπρός παππούς που θα περάσει ώρες να σέρνεται στο πάτωμα και να κάνει ανόητους θορύβους με τις μικρές εγγονές του και τα εγγόνια του».

Επίσης, αναφέρεται ότι «καμιά φορά, όμως, ο Πρίγκιπας Κάρολος μπορεί να αποστασιοποιηθεί επειδή είναι τόσο αφοσιωμένος στο έργο του - στο βαθμό που οι γιοι του λένε ότι μερικές φορές κοιμάται με τα έγγραφα που διαβάζει κολλημένα στο πρόσωπό του».

Στο ντοκιμαντέρ υποστηρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος παραπονείται για το ότι δεν βλέπει συχνά τα εγγόνια του, κάτι όμως που διαψεύδεται.

Άλλωστε, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ όταν ερωτάται αν ο πατέρας του έχει χρόνο για τον... ρόλο του παππού, λέει: «Είναι κάτι που δουλεύω περισσότερο, ας το θέσω έτσι. Νομίζω ότι έχει χρόνο για αυτό, αλλά θα ήθελα να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά».

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν διστάζει να εκφράσει την ανησυχία του για την κατάσταση του πατέρα του όπως αναφέρει η «Daily Mail»: «Τώρα που έχει φθάσει στο 70ό έτος είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβιβαστεί λίγο, επειδή, όπως κάνουν οι περισσότερες οικογένειες, ανησυχούμε για την υγεία τους να είναι εντάξει - και είναι ο πιο ικανός άνθρωπος που ξέρω, αλλά θέλω να είναι εξίσου καλά και στα 95».

«Έχοντας λοιπόν περισσότερο χρόνο μαζί του στο σπίτι, θα ήταν υπέροχο και θα μπορούσαμε να παίξουμε με τα εγγόνια» σημείωσε με νόημα ο Ουίλιαμ και πρόσθεσε: «Γιατί όταν είναι εκεί, είναι λαμπρός. Τον χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον αδελφό του, τέλος, κινείται κι ο Πρίγκιπας Χάρι: «Πρέπει να ηρεμήσει, αυτός είναι ένας άνθρωπος που δειπνεί εξαιρετικά αργά το βράδυ. Στη συνέχεια, πηγαίνει στο γραφείο του και θα κοιμηθεί στις σημειώσεις του μέχρι το σημείο που θα ξυπνήσει με ένα κομμάτι χαρτί κολλημένο στο πρόσωπό του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ