Μαύρος ο πιο σέξι άνδρας του 2018: Ο Ίντρις Έλμπα ενθουσιασμένος - Όλη η λίστα από τον πρώτο Μελ Γκίμπσον (Φωτό)

«Είναι αλήθεια ότι σήμερα είσαι αρκετά σέξι» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, τον οποίο οι λάτρεις του Τζέιμς Μποντ ζητούν επιμόνως να είναι το επόμενο πρόσωπο που θα παίξει τον εμβληματικό πράκτορα 007, ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας από το αμερικανικό περιοδικό «People».

O 46χρονος ηθοποιός, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, είπε ότι «δεν το πιστεύει» όταν το περιοδικό τού το ανακοίνωσε. «Είπα μέσα μου "Δεν είναι δυνατόν!". Μετά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, και άρχισα να με παρατηρώ. Και είπα: "Είναι αλήθεια ότι σήμερα είσαι αρκετά σέξι". Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ευχάριστο συναίσθημα. Ήταν μια ωραία έκπληξη, μια τιμή που σίγουρα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση", είπε στο «People».

Ένας από τους  διασημότερους ηθοποιούς της Βρετανίας, ο Έλμπα κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αστυνομική σειρά του BBC "Luther". Επίσης, υποδύθηκε έναν θεό της σκανδιναβικής μυθολογίας στην ταινία "Thor" στην αμερικανική περιπέτεια βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα των κόμικς της Marvel. Έπαιξε και στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά "The Wire".

Στον παρελθόν τον συγκεκριμένο τίτλο έχουν κερδίσει μεταξύ άλλων οι: Ντουέιν Τζόνσον (2016), Ντέιβιντ Μπέκαμ (2015), Κρις Χέμσγουορθ (2014), Μπράντλεϊ Κούπερ (2011), Ράιαν Ρέινολντ (2010), Τζόνι Ντεπ (2009), Χιου Τζάκμαν (2008), Μάθιου ΜακΚόναχι (2005), Μπραντ Πιτ (2000), Τζορτζ Κλούνεϊ (1997), με πρώτο τον Μελ Γκίμπσον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ