Πολυταξιδεμένος νεαρός ξεφτίλισε την Ryanair - Γέμισε το μπουφάν του με όσα θα έβαζε σε βαλίτσα & δεν πλήρωσε αποσκευή (Φωτό&Βίντεο)

Ένας ευφυέστατος Βρετανός που επιλέγει την Ryanair για τα συχνά ταξίδια που κάνει, σκαρφίστηκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να «ξεγελάσει» τους ελεγκτές και να μην πληρώσει εξτρά χρέωση για βαλίτσα.

Ο Λι Σεμίνο μετέτρεψε το παλτό του σε σακίδιο και έβαλε εκεί όσα πράγματα μπορούσε, μεταφέροντας τα ρούχα του ραμμένα στο παλτό του

Έτσι γλίτωσε ένα σημαντικό ποσό, καθώς για κάθε σάκο ή βαλίτσα 10 κιλών η εταιρεία χρεώνει 10 €!

Κι αυτό γιατί αποφάσισε να εκδικηθεί την εταιρία για την νέα πολιτική της να χρεώσει έξτρα 9 ευρώ για κάθε σακίδιο.

Δείτε τι είπε ο ίδιος, που έχει γίνει viral στα social media και σίγουρα θα παρακίνησε κι άλλους ταξιδιώτες να ακολουθήσουν την τακτική του:

«Ταξιδεύω συνέχεια με τη Ryanair, γιατί προσφέρει φτηνά εισιτήρια για σημαντικούς προορισμούς. Επειδή ταξιδεύω τόσο συχνά, ξέρω τα πάντα για τις χρεώσεις των αποσκευών και πάντα καταφέρνω να μεταφέρω τα ρούχα μου στη χειραποσκευή.

Ο Βρετανός λοιπον πήγε στους ράφτες της γειτονιάς του και άνοιξε τσέπες στο παλτό του που δεν υπήρχαν.

Έτσι βρήκα έναν φίλο ράφτη, που  έφτιαξε το παλτό μου με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρά το περιεχόμενο μιας μικρής βαλίτσας.

Ο ράφτης έφτιαξε οκτώ χωρίσματα μέσα στο παλτό, τα οποία μπορούσαν να υποδεχθούν πλήθος ρούχων και εσωρούχων. Σε μικρές πλαστικές σακούλες, πρόσθεσε ακόμα και την οδοντόβουρτσα, το σαπούνι και την οδοντόκρεμά μου.

Ο Βρετανός, λοιπόν, που εμοιαζε σαν τσουβάλι πήγε έτσι στο αεροδρόμιο.

Πίστευα ότι φαινόμουν γελοίος, αλλά τελικά κανείς δεν μπορούσε να το δει. Αν πρέπει να λείψεις για μία ή δύο ημέρες, γιατί να πληρώσεις την έξτρα χρέωση».

Εκπρόσωπος της Ryanair δεν άφησε ασχολίαστη την επιτυχία του Σεμίνο:

Και ναι... κατάφερε να πετάξει χωρίς κανένας να τον πάρει χαμπάρι ή να του κάνει παρατήρηση. Βέβαια μόλις η εταιρία το έμαθε δεν μπόρεσε να μην του απαντήσει ειρωνικά, λέγοντας πως μοιάζει με τη μασκότ των ελαστικών Michelin

 «Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς δωρεάν αποσκευής έως και 40% μεγαλύτερης από ό,τι στο παρελθόν και στην φθηνή λύση των 9 ευρώ για αποσκευές βάρους έως 10 κιλά, οι πελάτες της Ryanair μπορούν να παίρνουν όσα χρειάζονται χωρίς να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο σαν τη μασκότ των ελαστικών Michelin ή τον Τζόι από τα "Φιλαράκια"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ