Ο διαβόητος Ιταλός υπουργός, Ματέο Σαλβίνι, ενημερώνει για τα ερωτικά του: «Αγάπησα την παρουσιάστρια της RAI αλλά αυτή έχει άλλες προτεραιότητες...» (Φωτό)

Το «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας και η απάντηση του Ματέο Σαλβίνι.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Ματέο Σαλβίνι, αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργού Εσωτερικών, με την παρουσιάστρια της RAI, Ελίζα Ιζοάρντι.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία από τρυφέρη της στιγμή στο κρεβάτι κι έγραψε στη λεζάντα: «"Δεν είναι που κάναμε μαζί πράγματα που θα μου λείψουν, αλλά αυτά που έπρεπε να κάνουμε", Gio Evan. Με τεράστιο σεβασμό για την αληθινή αγάπη που ζήσαμε. Ευχαριστώ, Ματέο».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Non è quello che ci siamo dati a mancarmi, ma quello che avremmo dovuto darci ancora. Gio Evan. Con immenso rispetto dell’amore vero che c’è stato. Grazie Matteo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisa Isoardi (@elisaisoardi) στις

 

Όπως αναφέρει η «La Repubblica», ο Ματέο Σαλβίνι τοποθετήθηκε μέσα από το Facebook για το ζήτημα παρότι επισκέπτεται την Γκάνα κι υποστήριξε πως η Ελίζα Ιζοάρντι έχει άλλες προτεραιότητες.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός της ιταλικής κυβέρνησης έγραψε στο Facebook: «Είχα μια απαιτητική ημέρα στην Αφρική, για θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας, αλλά τα τηλέφωνα από την Ιταλία χτυπούν για άλλα ζητήματα… Λόγω χαρακτήρα, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη, αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ