30χρονη λέει ότι έχει κάνει σεξ με 20 φαντάσματα - Θα παντρευτεί ένα πνεύμα ύστερα από... σχέση 9 μηνών (Βίντεο)

Όπως υποστηρίζει, το φάντασμα είναι καλύτερος εραστής από πολλούς άνδρες.

Η Amethyst Realm πρόκειται να παντρευτεί σύντομα ύστερα από σχέση 9 μηνών κι αυτό δεν θα μας απασχολούσε εάν ο σύντροφός της δεν ήταν ένα... φάντασμα!

Όπως είπε η ίδια σε βρετανική εκπομπή, γνώρισε το φάντασμα κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού της στην Αυστραλία.

«Ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι και το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν μια νέα σχέση. Τότε, μια μέρα, ενώ περπατούσα, απολαμβάνοντας τη φύση, ξαφνικά ένιωσα μια απίστευτη ενέργεια. Ένας νέος εραστής είχε εμφανιστεί» ανέφερε.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η 30 χρονη Βρετανίδα, σύμφωνα με τη «The Sun», έκαναν και... σεξ στη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής.

Παρ' όλα αυτά, η Amethyst Realm που είναι πνευματική σύμβουλος, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με άλλα 20 φαντάσματα.

Όσον αφορά το φάντασμα με το οποίο θα παντρευτεί, είπε ότι έχει ακούσει τη... φωνή του.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη περιέγραψε την πρόταση γάμου: «Δεν γονάτισε για να μου κάνει την πρόταση – δεν έχει γόνατα εξάλλου. Αλλά για πρώτη φορά, τον άκουσα να μου μιλάει. Μπορούσα να ακούσω τη φωνή του και ήταν πανέμορφη. Βαθιά, σέξι και πραγματική».

Σχετικά με την τελετή θεωρεί ότι θα έχει πολλά «παγανιστικά» χαρακτηριστικά κι όπως σημείωσε, η οικογένειά της φαίνεται να έχει αποδεχθεί την επιλογή της.

Τέλος, για τον... σύντροφό της, η Amethyst Realm τόνισε: «Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι κουνιέμαι. Οι οργασμοί που έχω με τον πνευματικό μου σύντροφο, ήταν πολύ πιο ικανοποιητικοί από αυτούς που είχα με τους συνηθισμένους άνδρες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ