Τα άστρα πραγματοποιούν τα όνειρά μας: Συναίσθημα κι ερωτισμός στα ύψη - Ποια ζώδια ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Συναίσθημα, αγάπη και εκπλήρωση επιθυμιών φέρνει το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας.

Ταύρος: Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας. Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.

Δίδυμοι: Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Καθίστε σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας.

Καρκίνος: Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά. Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες.

Λέων: Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις που σήμερα θα είναι πολλές. Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας.

Παρθένος: Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.

Ζυγός: Δε χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα. Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δε σας αρέσουν.

Σκορπιός: Αφήστε -σύμφωνα με το oroskopos.gr- κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Τοξότης: Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε. Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση.

Αιγόκερως: Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι.

Υδροχόος: Κάντε και καμιά έκπληξη, γιατί δεν είναι το καλύτερο να είστε πάντα τόσο προβλέψιμοι. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, ζητήστε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν.

Ιχθείς: Αναγνωρίστε τα λάθη που έχετε κάνει και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Κλείστε υποθέσεις που σας έχουν κάνει να μη βρίσκετε την ησυχία σας και ενισχύστε τη διάθεση συνεργασίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ