Σκάνδαλο στον βασιλικό οίκο του Βελγίου: Δικαστήριο υποχρεώνει τον τέως Βασιλιά Αλβέρτο να κάνει τεστ πατρότητας! (Φωτό)

Τι δηλώνει η μητέρα της 50χρονης Ντελφίν Μποέλ.

Ο τέως Βασιλιάς του Βελγίου, Αλβέρτος Β', πρέπει να κάνει τεστ πατρότητας σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου έτσι ώστε να αποδειχθεί αν η 50χρονη Ντελφίν Μποέλ είναι κόρη του.

Συγκεκριμένα, ο Αλβέρτος Β' πρέπει να κάνει το τεστ πατρότητας μέσα σε τρεις μήνες ειδάλλως θα θεωρηθεί πατέρας της Μποέλ, η οποία αναζητεί την αναγνώρισή της εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρει η «Guardian», οι νομικοί του τέως Βασιλιά σκοπεύουν να αμφισβητήσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Αλβέρτος Β' ήταν βασιλιάς του Βελγίου για 20 χρόνια, εγκατέλειψε τον θρόνο το 2013 για λόγους υγείας και παραδέχθηκε πως με τη σύζυγό του, Βασίλισσα Πάολα, δεν τα πήγαιναν καλά.

Η ιστορία άρχισε όταν ένα παλαιότερο τεστ DNA έδειξε ότι η Ντελφίν Μποέλ δεν είναι κόρη του Ζακ Μποέλ, ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας.

Από την πλευρά της, η μητέρα της Ντελφίν Μποέλ, Βαρόνη Sybille, ανέφερε για την εξέλιξη: «Ήταν μια όμορφη περίοδος. Η Ντελφίν ήταν ένα παιδί της αγάπης. Ο Αλβέρτος δεν ήταν ο πατέρας, αλλά ήταν πολύ γλυκός σε αυτήν».

Ο Βασιλιάς Φίλιππος, τέλος, δεν έχει σχολιάσει επίσημα το γεγονός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ