Το ΣΔΟΕ έκανε έφοδο με μπουλντόζες σε βενζινάδικο που έκλεβε στην Ελευσίνα - Βρήκαν αντλίες ακόμη και κάτω από το έδαφος – Βίντεο

Στο φως ήρθαν πέντε νόμιμες δεξαμενές καυσίμων, δύο παράνομες οι οποίες ήταν κάτω από το έδαφος, μία αδήλωτη 7.000 λίτρων και μία ακόμη διπλάσια σε μέγεθος, 14.000 λίτρων.

Στην αφαίρεση της άδειας λειτουργίας και στη σφράγιση των εγκαταστάσεων πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ελευσίνα προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιό της, με επικεφαλής υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Με τη χρήση σκαπτικών μηχανημάτων (μπουλντόζες), το κλιμάκιο διαπίστωσε την ύπαρξη τριών παράνομων δεξαμενών υγρών καυσίμων, συνολικής χωρητικότητας 24 κυβικών.

Επίσης, ανακαλύφθηκε ένα ολόκληρο υπόγειο δίκτυο σωληνώσεων κάτω από το έδαφος, παροχέτευε καύσιμα από τις παράνομες δεξαμενές στις νόμιμες.

Η Περιφέρεια με ανακοίνωσή της, ενημερώνει ότι θα συνεχίσει τους ελέγχους σε πρατήρια υγρών καυσίμων, με στόχο την προστασία του καταναλωτικού κοινού και την πάταξη των φαινομένων κερδοσκοπίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ