«Nomads»: Ποιοι πέρασαν στους «Επίλεκτους» - Η απόφαση-έκπληξη της Δήμητρας Αλεξανδράκη που ξάφνιασε τον Σάββα Πούμπουρα (Βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό live.

Η ομάδα των «Επίλεκτων» συγκροτήθηκε στο χθεσινό (04/11) live επεισόδιο του «Nomads» με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να ανατρέπει τα δεδομένα.

Αρχικά, στο τελευταίο αγώνισμα των «Επίλεκτων» οι «Λεμούριοι» επικράτησαν με άνεση των «Κροκόδειλων» κι επέλεξαν τον Γρηγόρη Μόργκαν για την «Dream Team».

Στην ομάδα των «Επίλεκτων» είχαν ήδη προκριθεί ο Mike, ο Μάριος Ακριβόπουλος, η Μαριάννα Καμαρώτακη κι ο «Dimar».

Οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν σε ψηφοφορία από το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας καταμετρήθηκαν 400.000 ψήφοι μέσα από την ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Οι πέντε παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν -με τυχαία σειρά- οι: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλέξανδρος Σήαρς, Δήμος Χαριστέας, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι υπόλοιποι αποχώρησαν, αλλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθέλως από το παιχνίδι, λέγοντας πως της λείπει ο σύντροφός της.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σάββα μου είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος.  Αλλά θα ήθελα να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη, όπως και στην παραγωγή, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Γιατί θα ήθελα να αποχωρήσω. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλες τις δύσκολες συνθήκες, αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Χάνω τον εαυτό μου μακριά του. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα μου. Τον αγαπάω πού περισσότερο από ότι αγαπάω τον ίδιο μου τον εαυτό. Και δεν ντρέπομαι να το πω. Αυτό νιώθω. Το μόνο που θέλω είναι να πάω κοντά του. Είμαι αποφασισμένη. Νιώθω απίστευτες ενοχές που έχω λείψει τόσο καιρό και δεν γνωρίζω καν τι κάνει. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη, δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου».

Ο Σάββας Πούμπουρας ξαφνιάστηκε και της έδωσε προθεσμία 24 ωρών για να σκεφτεί την απόφασή της.

Έτσι, οι δέκα παίκτες των «Επίλεκτων» ανέδειξαν για αρχηγό τον Δήμο Χαριστέα και θα αντιμετωπίσουν τους «Εισβολείς» που φέρνουν άρωμα «Survivor» στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ