Αν το σκυλάκι σας είναι ο βασιλιάς σας δείτε αυτά τα χλιδάτα κρεβάτια για να κοιμάται ! (φωτό)

 Η ιδιοκτήτης της Merriweather Dog Beds που φτιάχνει αυτά τα πολυτελή κρεβάτια - κοσμήματα, είναι πολυταξιδεμένη, αγαπά ιδιαιτέρως την γαλλική κουλτούρα και αισθητική και εμπνέεται από ότι μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη.

 

Θα τα ζήλευαν και πριγκίπισσες! Δεν μπορούν όμως να τα έχουν. Αυτά τα υπέροχα στυλάτα κρεββατάκια είναι μόνο για τους τετράποδους "βασιλιάδες" μας. Για τους πιο καλούς μας φίλους που δεν είναι άλλοι από τα σκυλάκια. Θα τα λατρέψετε ειδικά αν είστε από αυτούς που νομίζουν ότι ο αγαπημένος τους τετράποδος φίλος πρέπει να ζει σε παλάτι.

 Oberoi 

 

Αν λοιπόν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κρεββατάκια σκύλων και θέλετε κάτι απολύτως μοναδικό για το σκύλο ή τη σκυλίτσα σας, η Anne Miller, η κυρία που τα φτιάχνει είναι ο άνθρωπος σας!  Η ιδιοκτήτης της Merriweather Dog Beds που φτιάχνει αυτά τα πολυτελή κρεβάτια - κοσμήματα, είναι πολυταξιδεμένη, αγαπά ιδιαιτέρως την γαλλική κουλτούρα και αισθητική και εμπνέεται από ότι μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη.

Chalet

Τα υπέρκομψα πολυτελή κρεββατάκια που φτιάχνει αυτή η ταλαντούχα διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, βγαίνουν σε τέσσερα στυλ, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα.  Το ρομαντικό, πολυτελές Oberoi το κομψό κλασσικό Chalet, το στυλάτο με σημαία στην κορυφή  Du Cap, και το απολύτως βασιλικό St. James. Ανάλογα λοιπόν με την προσωπικότητα του "μικρού πρίγκιπα" ή της "μικρής πριγκίπισσας" που πρόκειται να κατοικήσει σε αυτά μπορείτε να επιλέξετε το σπιτάκι που σας ταιριάζει.

St James

Du Cap

Για να παραγγείλετε ένα τέτοιο σπιτάκι για το σκυλάκι σας, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την Anne Miller , , και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί σε 8 με 10 εβδομάδες. 

Για περισσότερες πληροφορίες : www.merriweatherdogbeds.com

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ