Story of the day: Δεν γέννησε αγόρι και την έκαψαν ζωντανή μαζί με τις δύο κόρες της

Συγκλονίζει η ιστορία της....

Ξεπερνά κάθε φαντασία η ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ινδία. Μια 38χρονη γυναίκα και οι δύο κόρες της κάηκαν ζωντανές  επειδή η γυναίκα δεν κατάφερε να γεννήσει αγόρι μετά από δύο δεκαετίες γάμου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η Pushpa Devi και οι κόρες της Nidhi Kumari, 8 ετών, και η Priti Kumari, 4 ετών, κάηκαν την Τετάρτη στις 9 μ.μ., στο σπίτι τους στο χωριό Siswar, περίπου 16 χλμ. από το αστυνομικό τμήμα Kudra στην περιοχή Kaimur , πράξη που δικαιολογείται δήθεν από τους "νόμους" της οικογένειας . Οι γείτονες προσπάθησαν μάταια να σώσουν τη γυναίκα και τα παιδιά.

Οι αστυνομικές αρχές θεωρούν υπεύθυνα για την δολοφονία τα πεθερικά της άτυχης γυναίκας.

Ο σύζυγος της Pushpa Manoj Soni, 45 ετών, και άλλα μέλη της οικογένειας  το έσκασαν από το σπίτι   μετά το συμβάν. Ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος της Κudra, Rajeev Ranjan, δήλωσε πως τα πεθερικά της Pushpa Devi δεν ήταν ικανοποιημένα μαζί της καθώς δεν είχε φέρει στη ζωή αρσενικό διάδοχο.

Τα πεθερικά της είχαν ζητήσει ακόμη και τη βοήθεια ενός tantrik (μάγος) για να μπορέσει η γυναίκα να γεννήσει ένα αρσενικό παιδί. Την Τετάρτη το βράδυ ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς  στην οικογένεια για το ζήτημα, το οποίο οδήγησε στις δολοφονίες.

«Κανένα μέλος της οικογένειας δεν βρέθηκε στο σπίτι όταν η αστυνομία παρέλαβε τα τρία πτώματα» δήλωσε ο Rajeev Ranjan στην καθημερινή ινδική εφημερίδα. Τα σώματα της μητέρας και των κοριτσιών της, ανασύρθηκαν από το καμένο σπίτι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση. 

Όπως αναφέρει η The Telegraph οι γονείς της άτυχης γυναίκας που μένουν στο διπλανό χωριό έτρεξαν στο νοσοκομείο Bhabua Sardar, όπου βρίσκονταν  τα άψυχα σώματα. Η Pushpa είχε μιλήσει στους γονείς της για τα προβλήματα που είχε με τα πεθερικά της αλλά εκείνοι τη συμβούλεψαν να μείνει μαζί τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ