Οι συγκινητικές μαντινάδες για το άδικο τέλος του Γιώργου Ροδουσάκη - Τα μηνύματα για τον 20χρονο (φωτό)

Θρήνος στην Κρήτη για το νεαρό παιδί που χάθηκε ανήμερα της γιορτής του

Ο  Γιώργος Ροδουσάκης είναι το νέο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε ένα πέτρινο σπίτι. 

Από την σύγκρουση, δυστυχώς ο 21χρονος νέος έχασε την ζωή του αφού το αυτοκίνητο του μάρκας Audi έπεσε με σφοδρότητα στον πέτρινο τοίχο και σωρός από πέτρες έπεσαν στο ιχ του και πάνω του.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του καθώς η ζωή του «χάθηκε» πριν προλάβει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο 21χρονος μουσικός Γιώργος Ροδουσάκης επέστρεφε στο σπίτι του από βραδινή έξοδο όταν στις 5 το πρωί έχασε τον έλεγχο και συγκρουστηκε μετωπικά σε έναν πέτρινο τοίχο.

 

Με μαντινάδες που… ανατριχιάζουν και σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετούν τον 20χρονο Γιώργο Ροδουσάκη οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Ο νεαρός λαουτιέρης σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στην… άσφαλτο έπειτα από τροχαίο όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού στην επαρχιακή οδό Μοιρών – Τυμπακίου.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι πως ο άτυχος Γιώργος έφυγε από την ζωή ανήμερα της γιορτής του.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Μεσαρά καθώς ο ίδιος είχε καταγωγή από το Πετροκεφάλι.

Ο 20χρονος ήταν γνωστός σχεδόν σε όλη την τοπική κοινωνία καθώς ασχολούνταν με την κρητική παραδοσιακή μουσική παίζοντας λαούτο.

Όσοι τον γνώριζαν είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για ένα καλό, ευγενικό και εργατικό παιδί, όπως αναφέρει το Creta Post

 

Σπαρακτικά τα «αντίο» στο facebook

 

 

Αύριο το τελευταίο… αντίο

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο, Κυριακή στη 1 το μεσημέρι, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του… κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στο Πετροκεφάλι 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ