Η Ντάριλ Χάνα επιτελούς παντρεύτηκε στα 57! Το αυτιστικό κορίτσι που ερωτεύτηκε τον γιο του Κένεντι - Μετά τα 45 παραμορφώθηκε με πλαστικές (φωτό)

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει απ’ τη μεγάλη οθόνη.

Η ξανθιά Daryl Ηannah υπήρξε η απόλυτη φαντασίωση των αντρών τη δεκαετία του ’80 και τις αρχές του ’90, η επίσημη αγαπημένη του ωραίου και ισχυρού John Κennedy Jr, αλλά και πολύ εμπορική πρωταγωνίστρια.

Γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1960 στο Σικάγο. Λίγο μετά τη γέννησή της οι γονείς της χώρισαν. Μικρή ήταν αγοροκόριτσο και έπαιζε στη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου. Σε ατύχημα έχασε την άκρη του δείκτη στο αριστερό της χέρι. Αργότερα, όταν έγινε ηθοποιός , αναγκάστηκε να βάλει πρόσθετο για τις ανάγκες των ρόλων....

Πολλές φορές είχε πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές της. Την κορόιδευαν επειδή ήταν διαφορετική από εκείνους και είχε αντρικό όνομα. Η αντιμετώπιση αυτή την έκανε να κλείνεται στον εαυτό της.

Η Hannah άρχισε να ενδιαφέρεται για την υποκριτική σε νεαρή ηλικία, εξαιτίας της αϋπνίας που είχε η οποία την ανάγκαζε να μένει ξύπνια και να βλέπει πολλές ταινίες. Σπούδασε μπαλέτο και υποκριτική. Όταν ήταν παιδί, οι γιατροί συνέστησαν να είναι κάνει θεραπείες.

Στα 52της χρόνια και έχοντας ήδη πίσω της μια σημαντική καριέρα στο Χόλιγουντ, η διάσημη, πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να αποκαλύψει κάτι που τη στοίχειωνε από την παιδική της ηλικία. Όταν ήταν μικρή, οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού –κάτι που δεν ήταν εύκολο να χειριστεί ούτε τότε αλλά και ούτε στην ενήλικη ζωή της. Το πρόβλημα αυτό, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, της προκαλεί μια έντονη, «εξουθενωτική» δειλία, γεγονός που την ταλαιπώρησε πολύ στη διάρκεια της καριέρας της.

«Έχασα τόσο πολύ χρόνο νιώθοντας φοβισμένη, δειλή και ανασφαλής». Η ίδια επιθυμεί να εμψυχώσει όσους πάσχουν από αυτισμό και τις οικογένειές τους και με το παράδειγμά της να δώσει ελπίδα σε όσους προσπαθούν να τον διαχειριστούν.

Η όμορφη ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1978 με εμφάνιση στην ταινία τρόμου του Brian De Palma The Fury. Απέρριψε πολλούς ρόλους στην καριέρα της. Είχε επίσης έναν πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Rachel Ward στην ταινία τρόμου του 1983 The Final Terror.

Λέγεται ότι η εταιρία Walt Disney είδε τη μεγάλη επιτυχία της και αποφάσισε να κάνει το κινούμενο σχέδιο «Η μικρή γοργόνα» με την Άριελ που κυκλοφόρησε το 1989. Η ηθοποιός συνέχισε να συμμετέχει σε πολλές ταινίες. Ανάμεσα σε αυτές ήταν το Kill Bill του Ταραντίνο. Υποδυόταν μια σέξυ δολοφόνο με ένα μάτι. Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ο ρόλος της εντυπωσίασε το κοινό....

Η Hannah είχε μακροχρόνια σχέση με τον John F. Kennedy Jr. και τον μουσικό Jackson Browne. Με κανέναν όμως δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε παιδιά.

Από το 2014 είναι σε σχέση με τον μουσικό Neil Young. Μάλιστα ο αμερικανός μουσικός Νιλ Γιανγκ επιβεβαίωσε επίμονες φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί την ηθοποιό.

Ο γάμος του έγινε στις 31 Οκτωβρίου και ο διάσημος Καναδός ρόκερ Νηλ Γιανγκ επιβεβαίωσε με μήνυμά του το ευχάριστο γεγονός.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη διάσημη σταρ του σινεμά ως σύζυγό του σε μία ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού «Ohio» του πάλαι ποτέ συγκροτήματός του Crosby, Stills, Nash and Young.

Σχετικές φήμες είχαν κυκλοφορήσει ήδη από τον Αύγουστο για το ζευγάρι, μετά από το συγχαρητήριο ποστάρισμα του κιθαρίστα των μπλουζ Mark Miller στα social media.

Σύμφωνα με το BBC, στο βίντεο της παρουσίασης του τραγουδιού ο Γιανγκ, απευθυνόμενος στο κοινό, αναφέρθηκε στη Χάνα, ενώ είπε: «Όλα ήταν υπέροχα, απλώς τριγυρίζαμε γράφοντας τραγούδια για την αγάπη… μαζί με την Ντάριλ». Σε συνοδευτικό μήνυμα είπε: «Η σύζυγός μου Ντάριλ και εγώ φτιάξαμε αυτό το βίντεο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ