Ο Σπύρος Σούλης δίνει συμβουλές διακόσμησης για αρχάριους: Κάντε το σπίτι σας πιο ζεστό και φιλόξενο!

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πολλά για να μετατρέψετε το «κρύο» σπιτικό σας σε έναν χώρο γεμάτο θαλπωρή και ζεστασιά.

Εμείς είμαστε εδώ τώρα που φθινοπωριάζει για να σας πούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μεταμορφώσετε απλά τον χώρο σας.

Μιας και αυτή είναι η διακοσμητική ερώτηση που μας κάνει πολύς κόσμος είπαμε να σας πούμε 4 πολύ απλά κόλπα για να αποκτήσετε ένα σπίτι γεμάτο ζεστασιά, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Tip No1: Βάλτε φωτάκια και κεριά

Πάρτε μεγάλα γυάλινα διαφανή βάζα και βάλτε μέσα σε αυτά Χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Προσθέστε και μερικά κεριά στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα ονειρεμένο σκηνικό στο λεπτό.

Tip No2: Προσθέστε διαφορετικές υφές

Ψάθινα καλάθια, μάλλινες κουβέρτες και χαλιά είναι τα 3 πράγματα που έχει απαραιτήτως ένα ζεστό σπιτικό.

Tip No3: Φυτά

Ξεχάστε τα ψεύτικα φυτά και επενδύστε σε όμορφα ζωντανά φυτά εσωτερικού χώρου. Θα ομορφύνουν πολύ το σπίτι σας και θα το κάνουν να φαίνεται πιο ζεστό και γεμάτο ζωή.

Προσπαθήστε να φανταστείτε την παρακάτω βιβλιοθήκη χωρίς τα φυτά. Θα ήταν πολύ κρύα. Διαφωνείτε; Για κάποιο περίεργο λόγο τα φυτά προσδίδουν από μόνα τους μια μοναδική ζεστασιά σε έναν χώρο.

Tip No4: Μαξιλάρια

Βάλτε στον χώρο σας γούνινα, μάλλινα, πλεκτά, βελούδινα μαξιλαράκια. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το μέγεθος των μαξιλαριών. Βάλτε και μερικά μεγάλα μαξιλάρια σε κάποιες γωνιές για να δημιουργήσετε τον «απόλυτο» χώρο.Tip bonus για ένα πιο ζεστό σπιτικό Μην ανάβετε το κεντρικό φως. Ο μόνος λόγος για να το κάνετε είναι για να βρείτε το σκουλαρίκι που χάσατε. Χρησιμοποιήστε επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτοστικά και κεριά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ