Γέφυρα Σερβιών Κοζάνης ή αλλιώς… Νεράιδα: Η ομορφότερη γέφυρα της Ελλάδας ανήκει στους ερωτευμένους! - Καταπληκτικό βίντεο

Έχει μήκος 1.372 μέτρα.

Όταν πηγαίνεις να καταγράψεις απο ψηλά μια γέφυρα που θεωρείται από πολλούς ως η ομορφότερη γέφυρα της Ελλάδας και το όνομα αυτής είναι «Νεράιδα» δεν περιμένεις να συναντήσεις τίποτα λιγότερο απο αυτό που βλέπεις.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του Up Drones περιγράφει το απίστευτο ταξίδι που έκανε στην Κοζάνη για να καταγράψει με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές την απίστευτη ομορφιά που κατά τους μύθους ήταν ο τόπος που οι Νεράιδες απήγαγαν εκείνους που ερωτεύονταν.

Τα λόγια περιττά ακόμα και η εικόνα απο ψηλά δεν μπορεί να αποτυπώσει την μοναδικότητα του τοπίου στο σύνολο του. Ένας υγροβιότοπος απο αυτούς που σπάνια συναντάς και πολύ πιο σπάνια σου δίνεται η δυνατότητα να τον διασχίσεις πάνω απο μία Νεραϊδογέφυρα.

Η υψηλή γέφυρα των Σερβίων, ή αλλιώς η γέφυρα της Νεράιδας, είναι μία από τις μακρύτερες γέφυρες της Ελλάδας. Έχει μήκος 1.372 μέτρα και ύψος 55 μέτρα από τα νερά της λίμνης Πολυφύτου. Ουσιαστικά, πρόκειται για δύο γέφυρες που ενώνονται. Είναι η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων και η γέφυρα του Ρυμνίου, μικρότερη σε μήκος, που φτάνει τα 615 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο madeingreece.news.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ