Ένας τυπικός έλεγχος βάφτηκε με αίμα: Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν στο κεφάλι δύο αστυνομικούς στον Κηφισό (Φωτό & Βίντεο)

«Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι» αποκάλυψε ο κ. Μαυροειδάκος.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά, χθες (01/11), όταν πήγαν να κάνουν τυπικό έλεγχο σ' ένα αυτοκίνητο στον Κηφισό, αλλά δέχθηκαν επίθεση από Ρομά.

Συγκεκριμένα, οι Ρομά που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Παρ' όλα αυτά, από τον κοντινό καταυλισμό Ρομά, άρχισε κάθε είδους επίθεση εναντίον των αστυνομικών, με πέτρες και μάρμαρα!

Οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο κεφάλι και στην πλάτη.

«Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι»

Όπως αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, στη σημερινή (02/11) εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «οι ασύρματοι δεν λειτουργούσαν».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Μαυροειδάκο: «Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος του περιπολικού για να καλέσουν σε βοήθεια οι αστυνομικοί και τελικά ο ένας από αυτούς κατάφερε να επικοινωνήσει με το κέντρο μέσω κινητού. Οι δυο αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να το ελέγξουν, στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, έξω από καταυλισμό Ρομά. Ο ένας εκ των επιβαινόντων αναγνώρισε τον ένα αστυνομικό, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε συλλάβει και τον είχε οδηγήσει στη φυλακή. Τότε του επιτέθηκε και σε βοήθεια του έφτασαν και Ρομά από τον καταυλισμό, οι οποίοι επιτέθηκαν με κομμάτια από μάρμαρο στους δυο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν».

Ο εν λόγω Ρομά, όπως επεσήμανε ο κ. Μαυροειδάκος, είχε φυλακιστεί για ληστεία αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ