Ο Έλληνας Freddy αρχηγός της Ιταλικής μαφίας στην Αυστραλία εκτέλεσε διαβόητο γκάγκστερ μέσα στη φυλακή

Ο Freddy Geas θεωρείται ως ένας από τους πλέον αδίστακτους κακοποιούς που εκτίει ποινή σε φυλακές των ΗΠΑ.

Άγρια δολοφονημένος μέσα στο κελί το βρέθηκε μέσα στο κελί του την περασμένη Τρίτη ο αρχιμαφιόζος που έγινε πληροφοριοδότης του FBI James "Whitey" Bulger, λίγο μετά την μεταφορά του από τις φυλακές της Oklahoma City στο Hazelton Penitentiary στη δυτική Βιρτζίνια.

Ένας από τους βασικούς ύποπτους για τη δολοφονία είναι ο πρώην εκτελεστής της Μαφίας, Fotios "Freddy"Geas, σύμφωνα με την Boston Globe.

Ο Geas είναι καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Adolfo "Big Al" Bruno το 2003 καθώς και του συνεργάτη του, Gary Westerman. Οι δολοφονίες έγιναν με συνεργό τον αδερφό του.

Βάση όσων ανέφερε στην εφημερίδα της Βοστώνης ένας ιδιωτικός ντεντέκτιβ, ο Geas "μισούσε πάντα τους άνδρες που κακοποιούν γυναίκες. Ο Whitey ήταν ένας κακοποιός που είχε σκοτώσει γυναίκες. Μπορεί να έχει να κάνει με αυτό". "Κανείς δεν τα έβαζε με τη συμμορία του Whitey", προσθέτει.

Ο Freddy Geas και ο αδερφός του ήταν μέλη της μαφίας της Γένοβας στην Αμερική, με τον επικεφαλής Anthony Arillotta, να «υπογράφει» την προσθήκη τους στην ομάδα, παρότι δεν είναι ιταλικής καταγωγής, αλλά Έλληνες.

Λίγο αργότερα τα δυο αδέρφια ανέλαβαν τις εκτελέσεις των Bruno και Westerman για λογαριασμό του Arillotta για να δείξουν την αφοσίωσή τους σε αυτόν, ενώ μετά εκτέλεσαν τον Frank Dabado ο οποίος είχε τολμήσει να τσακωθεί με έναν επικεφαλής της ιταλικής μαφίας, τον Artie Nigro, για δύο εισιτήρια για συναυλία του Tony Bennett

Τα δύο αδέρφια τα "έδωσε" στις Αρχές ο Arillotta και ο στενός τους φίλος, Frankie Roche.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ